Un presedinte de sectie de votare din judetul Olt a fost exclus din biroul sectiei si amendat cu suma de 4500 lei, in urma sesizarii facute de filiala PNL Olt, pentru ca facea campanie electorala pe pagina sa de Facebook pentru un candidat PSD, informeaza PNL intr-un comunicat de presa.

Filiala PNL Olt a facut sesizari către Biroul Electoral de Circumscripție nr. 30 Olt, iar in urma acestora președintele biroului secției de votare nr. 291 din comuna Rotunda, Valentina Dorobanțu, a fost amendat cu suma de 4500 de lei și a fost exclus din cadrul biroului secției, responsabilitățile fiind preluate de un locțiitor.

Motivul pentru care Valentina Dorobanțu a fost exclusă din cadrul biroului secției de votare a fost legat de faptul că aceasta a făcut campanie electorală pe pagina de Facebook personală pentru candidatul PSD din Județul Olt, Dan Ciocan. Legea electorală interzice ca în ziua votului să fie promovați candidați, se arata in comunicat.

Mai jos, captura de ecran cu postarea de pe Facebook a Valentinei Dorobantu si decizia Biroului de Circumscriptie, trimise de PNL: