Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca pentru social-democrati campania pentru alegerile parlamentare a fost foarte intensa, iar presedintele Klaus Iohannis nu a inteles nimic daca i s-a parut plictisitoare, potrivit News.ro.

"Pentru noi a fost o campanie intensa, foarte intensa. Si va spun sincer ca am ramas surprins ca am auzit declaratii din partea celorlalte partide, azi am auzit si din partea presedintelui Iohannis ca a fost o campanie plictisitoare. Eu cred ca oamenii astia nu au inteles. Daca lor li se pare plictisitor sa vorbesti despre ceea ce vrei sa faci pentru romani si nu sa intri in scandaluri, nu sa promovezi dezbinarea. Pentru noi a fost o campanie foarte serioasa pentru ca ne-am pregatit serios pentru ea.", a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul social-democrat a prezentat si cateva motive pentru care romanii ar trebui sa voteze duminica PSD.

"Cred si sper ca romanii sa ne votele duminica din cel putin patru motive. In primul rand pentru ca suntem singurul partid care a realizat un program de guvernare la care am lucrat cu specialisti din institutii bancare respectabile si din tara si din strainatate, cu oameni din companii private, am lucrat sase luni de zile. Al doilea motiv pentru care sper sa ne voteze romanii duminica este ceea ce am prezentat ieri, pentru prima data un partid prezinta inainte de alegeri si proiectul de buget pentru anul viitor", a subliniat presedintele PSD.

Liviu Dragnea a mai spus ca romanii ar trebui sa voteze PSD pentru ca ceea ce au prezentat social-democratii este "demonstrabil si poate beneficia de incredere", acestia asumandu-si "un proces de modernizare si innoire al partidului".

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, raspunzand unei intrebari a jurnalistilor, ca aceasta campanie electorala i se pare "ca la inceput: cam linistita".

Presedintele a adaugat ca ar trebui reevaluata legislatia electorala care sa permita o campanie "mai colorata". "Cu siguranta trebuie sa evaluam daca e bine gandita legea electorala. Poate si de acolo s-au limitat anumite manifestari care faceau campania mai colorata. Dar asta este treaba urmatorului Parlament", a mai spus seful statului.