Presedintele PNL, Alina Gorghiu, afirma, intr-un interviu pentru HotNews.ro, ca liderul PNL, Liviu Drangea, “pozeaza in frecventabil viitor prim-ministru” prin vizitele organizate de consultanti in afara tarii. “Dl Dragnea este intr-o campanie asidua, de la flipchart pana la vizite organizate de consulanti ai domniei sale, probabil pe sume interesante, pentru ca exista aceasta disperare la Liviu Dragnea de a ajunge prim-ministru”, sustine Gorghiu. Liderul PSD a anuntat saptamana trecuta ca s-a intalnit cu cancelarul Austriei iar luni seara a fost primit de premierul Suediei.

Fragment din interviul pentru HotNews.ro

Video realizat cu echipament Nikon

---

Rep: Tot n-am inteles, doamna Gorghiu. Pana la urma, va recuperati banii pe Cumintenia Pamantului sau nu?

AG: Nu-nu-nu. Si incurajez pe toata lumea sa incerce sa foloseasca un gest bun, facut pentru o campanie buna, fara sa se gandeasca ca e un moment in care ar trebui sa schimbe imaginea acestei campanii. Chiar fac apel la toata lumea de buna-credinta sa inteleaga ca o campanie, chiar daca nu s-a finalizat asa cum ne dorim, poate fi un start bun pentru alte momente. Poate n-a fost bine comunicata. Poate n-a fost suficient comunicata. Poate n-am fost noi suficient de bine pregatiti, nu stiu. Cert este ca n-as fi descurajata si, cu cat exista oameni ca Dragnea care sa injure un proces transparent, care sa critice un demers pe care eu il gasesc legitim, cu atat mai sanatos.

Rep: Bun, dar, pe de alta parte, doamna Gorghiu, domnul Dragnea este si el in campanie. Un astfel de esec cum sa nu fie exploatat de PSD.

AG: E mai prin tara, mai pe afara dl Dragnea in campanie. Acum pozeaza in frecventabil viitor prim ministru, dar mi-e teama ca o sa aflam peste cativa ani despre cum a fost ajutat de consultanti ca in povestea cu Tony Blair.

Rep: La ce va referiti ca nu inteleg.

AG: Sunt rautacioasa acuma. La vizitele domniei sale pline de substanta in afara tarii.

Rep: La vizita din Suedia?

AG: La vizita din Suedia si nu numai. Da.

Rep: Si de ce credeti ca s-a intalnit cu premierul Suediei, sa arate ca este frecventabil?

AG: Evident ca da. Evident. Dl Dragnea este intr-o campanie asidua, de la flipchart pana la vizite organizate de consulanti ai domniei sale, probabil pe sume interesante, pentru ca exista aceasta disperare la Liviu Dragnea de a ajunge prim-ministru.

Rep: Credeti ca vrea sa fie prim ministru Liviu Dragnea.

AG: Da. Ridicolul nu are limite cand vine vorba de domnul Dragnea. Si n-o sa priceapa niciodata ca nu poti sa ajungi prim-ministru...Sau eu imi doresc sa cred ca societatea romaneasca are antidotul necesar pentru a nu avea un premier condamnat.