PNL a postat pe pagina de Facebook a partidului o imagine prelucrata cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, imagine incarcata cu simboluri comuniste si staliniste. Posterul a fost retras ulterior.

HotNews.roFoto: Hotnews

Imaginea, pe care se afla tagul #POGROMdeguvernarePSD, il prezinta pe Dragnea intr-o uniforma stalinista, langa o stema in stil comunist, cu spice pe margini si simbolul soarelui (prezente si pe stema Stema Republicii Socialiste Romania) si cu secera si ciocanul in centru.

Dragnea a declarat, duminica, la Romania TV, ca, in cazul in care social-democratii vor castiga alegerile, va fi dus la indeplinire sloganul USL, "Dreptate pana la capat", iar cei pe care ii considera responsabili de greselile ultimului an vor trebui sa "plateasca", in instanta, precum Klaus Iohannis, Dacian Ciolos, dar si ministrii sa

Un poster de campanie al PNLa starnit saptamana trecuta hohote de ras pe retelele sociale: candidatii liberali din Bucuresti - sobri si patrunsi de misiunea lor - au fost fotografiati avand pe fundal grupul statuar de la Teatrul National compus din personajele celebre ale lui Caragiale. Astfel, in spatele lui Cristian Busoi, Leon Danaila, Florin Citu. Adriana Saftoiu si Radu Carp se afla statuile lui Catavencu, Branzovenescu si Farfuridi - tipologii ale imposturii politice.

Posterul de saptamana trecuta era deja al treilea exemplu nereusit de campanie, dupaposterul cu Dacian Ciolos stricat de culori stridentesi clipul Alinei Gorghiu incercand sa convinga un copil ca Dragnea si Ponta copiaza si fura sendviciuri.