Cinci televiziuni vor prezenta duminica seara sondaje realizate la iesirea de la vot a alegatorilor. Exit-poll-urile vor fi prezentate la ora 21.00, imediat dupa inchiderea urnelor de la alegerile parlamentare 2012. Toate exit-poll-urile vor prezenta estimari ale votului politic la nivelul tarii, iar unele dintre ele vor da estimari din colegiile principalilor lideri politici.

Romania TV: exit-poll realizat de Centrul de Studii si Cercetari Infopolitic (CSCI). Sondajele CSCI sint coordonate de analistul Dan Sultanescu, unul dintre strategii de campanie traditionali ai USL.

B1 TV: exit-poll realizat de Centrul Pentru Studierea Opiniei si Pietei (CSOP). CSOP, condus de Andrei Musetescu, a realizat majoritatea sondajelor pentru PDL in ultimii ani.

Realitatea TV: exit-poll realizat de Institutul de Analiza, Strategie si Prognoza GeoPOL. Geopol este infiintat de Cozmin Gusa, cel care controleaza in acest moment si postul de televiziune.

Antena 3: exit-poll realizat de Compania de Cercetare Sociologica si Branding (CCSB). CCSB, controlat de Camelia Voiculescu (ffica lui Dan Voiculescu), a realizat majoritatea sondajelor prezentate in ultimii ani de Antena 3.

TVR: exit-poll realizat de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS) - condus de Catalin Stoica, alaturi de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde (condus de sociologul Marius Pieleanu).

Primele rezultate oficiale partiale vor fi prezentate de Biroul Electoral Central, cel mai probabil luni dimineata.