O reclama electorala cu tenta sexuala in care apare numele lui Traian Basescu este postata pe pagina de internet a postului Romania TV. "Basescu o are mica/Si ARD o are mica... intentia de vot de aprox. 15%!/ Pe 9 decembrie tu il faci pe Basescu sa taca " - sunt sloganurile din bannerul electoral care ruleaza pe site-ul Romania TV. Cei care dau click pe sloganul respectiv afla si ce sta in spatele mesajelor: un alt site "mafiilepdl.ro"in care se face referire liderii PDL si la increderea tot mai mica de care s-ar bucura presedintele in sondaje si la cota scazuta a ARD in optiunile electoral. De precizat este ca postul Romania TV a realatat cu o zi in urma ca pe internet circula reclama electorala respectiva.

Banner electoralFoto: Hotnews

"Basescu are increderea mica - un dezastru pentru Udrea, Anastase si MRU! ARD se asteapta la un rezultat catastrofal la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Sefii pedelisti care ARD romanii - Basescu, Blaga, MRU, Udrea, Anastase si Preda au cel mai mic nivel de incredere dintre toti candidatii cunoscuti de romani/Traian Basescu a ajuns sa fie cel mai detestat politician din Romania, avand un grad de incredere de doar 9%" - sunt textele care ruleaza pe site-ul respectiv.

Romania TV a realatat cu o zi in urma ca pe internet circula reclama electorala respectiva, semnaland ca site-ul ziare.com o foloseste. La doar o zi diferenta bannerul electoral a aparut si pe rtv.net.

Presedintele Traian Basescu le-a cerut luni, liderilor USL sa nu mai foloseasca numele sau in campania electorala.

"Pentru ce introduci in campanie un presedinte care nu candideaza? Pe urma vii sa-ti afirmi la Cotroceni buna credinta? Cine te crede? Cine crede in cuvantul unor astfel de lideri politici, care stiu ca e vitala stabilitatea, coabitarea, chiar daca nu avem aceleasi crezuri politice.

Au si poze pe afise (prezinta presei un astfel de afis) daca votezi candidatul x, votezi Basescu. Cat de credibili sunt acesti oameni, cat de credibil e Ponta cand vorbeste de coabitare? Cat de credibili sunt cand spun presedintele trebuie sa taca, nu e campanie", spus Basescu.