Candidatul PPDD in colegiul 2 din sectorul 1 al Capitalei, Mihai Antonescu a postat pe internet un clip electoral in care imita o executie tip Al Qaeda, transmite B1TV. Antonescu este fostul redactor al cotidianului Atac la persoana si potrivit site-ului sau de campanie a fost condamnat la doi de inchisoare cu suspendare pentru propaganda nationalist-sovinista.

In clipul electoral, candidatul PP-DD apare in genunchi incadrat de indivizi cu turbane iar unul dintre acestia ii tai gatul cu cutitul. Dupa ce candidatul zace intr-o baie de sange, se ridica, isi apostrofeaza interlocutorii si se adreseaza publicului: Stimati telespectatori nu incercati asta acasa".

Pe ecran apare textul: Tot ce vezi la televizor este adevarat/ Tot ce spun si fac politicienii in campanie e sincer si pe bune/ Daca voi credeti asta, meritati-va soarta/ Mihai Antonescu , candidat la Senat colegiul 2 sectorul 1".

Antonescu explica pe contul sau de You Tube inscenarea in speta este ieftina precizand ca a avut nevoie de" 1 litru kryolan - cca 75 euro, un actor profesionist - 100, un pic de figuratie, o camera beta si un studio inchiriat pe bani putini, lumini, butaforie.iar Cele doua AK 47 au fost inchiriate de la Muzeul Militar National!"

Antonescu este unul dintre contracandidatii liberalului Calin Popescu Tariceanu la alegerile parlamentare din acest an.