Copresedintele PNL Vasile Baga a declarat, luni, ca in sedinta BPN de miercuri liberalii vor discuta care sunt masurile care se impun, afirmand ca este dezamagit de rezultatul de la Bucuresti, nu insa si de cel obtinut de PNL in tara, transmite Mediafax.

Vasile Blaga a afirmat ca PNL a convocat deja Biroul Politic National care ar urma sa se intruneasca miercuri la ora 15:00, urmand sa fie discutate care sunt masurile care se impun cu privire la rezultatul obtinut in alegerile locale.

Copresedintele PNL a afirmat ca partidul finalizeaza numaratoarea paralela, mai avand doar 10% din sectiile de votare de centalizat.

"Cred ca acum se finalizeaza numaratoarea paralela, mai avem vreo 10% sectii. (...) Avem peste 1000 de primarii castigate", a declarat Vasile Blaga, la sediul PNL.

Intrebat daca este dezamagit de rezultatul alegerilor, Blaga afirmat ca este dezamagit de rezultatul din Bucurestiu, insa, nu si de cel obtinut in tara.

PNL va sustine o conferinta de presa in cursul zilei de luni. PNL s-a plasat pe locul doi la nivel national, astfel ca potrivit datelor partiale anuntate de BEC PSD a castigat 39,15% si PNL 32,79% la votul pentru consiliile judetene.

In Bucuresti, PNL a suferit insa o mare infrangere, situandu-se pe locul trei, dupa USB.