"Ii felicit pe bucuresteni, pentru ca in aceasta seara ei au castigat", a declarat Gabriela Firea, dupa prezentarea exit-poll-urilor, asigurandu-i insa si pe cei care nu au votat-o ca va fi primarul tuturor.

Gabriela Firea, in studioul HotNewsFoto: Hotnews

Inainte sa inceapa declaratiile, Dragnea i-a daruit trei trandafiri, pe rand, Gabrielei Firea.

Cei doi si-au sustinut declaratiile la doua pupitre instalate in curtea partidului.

"Vreau sa incep cu sinceritate prin a multumi tuturor bucurestenilor care astazi au votat un om si un program si nu au mai votat impotriva. (...) Ma bucur foarte mult ca proiectul meu, care a insemnat o capitala cu scoli si spitale mai bune, cu rezolvarea problemei traficului infernal din Bucuresti, cu mai multe locuri de joaca pentru copii si mai multe parcuri, cu diminuarea poluarii, cu transparenta in Primarie si toleranta zero la coruptie, a avut castig de cauza. Ii felicit pe bucuresteni pentru ca in aceasta seara ei au castigat, dar ii asigur pe toti bucurestenii, si pe cei care m-au votat, si pe cei care nu m-au votat, ca voi fi primarul tuturor", a spus Gabriela Firea, citata de Agerpres.

Aceasta a subliniat ca si Primaria Generala se poate implica in crearea de locuri de munca.

'Am anuntat deja infiintarea unui departament special pentru atragerea investitorilor romani, europeni si americani, care sa vina cu investitii serioase in infrastructura din Capitala, pentru a putea incheia toate aceste obiective si aceste santiere care treneaza de ani de zile', a adaugat Firea.

Candidatul PSD+UNPR le-a multumit si colegilor de partid pentru sprijin.

'De saptamana viitoare ne asteapta un drum lung, un drum greu, dar plin de speranta, la capatul caruia vom avea numai rezultate. (...) Ii multumesc d-lui presedinte Liviu Dragnea ca a avut incredere intr-o femeie, intr-o zona in care se spune ca sunt si mult persoane care nu ar vota o femeie. Iata ca s-a spart acest ghinion, sa-i spunem. (...) Domnule presedinte, va asigur ca impreuna vom demonstra ca PSD s-a reformat, ca PSD este un partid care respecta cetateanul roman si care are o viziune in ceea ce priveste viata fiecarui cetatean. Ne pasa de oameni si vom demonstra acest lucru', a mai declarat Gabriela Firea.