Senatorul PNL Ben - Oni Ardelean a facut, vineri, un apel catre romanii din diaspora, cerandu-le sa sune in tara, asa cum au facut la alegerile prezidentiale din anul 2014, ca sa evite din nou ''instalarea unei mafii PSD'', potrivit Mediafax.

Scrutin in RomaniaFoto: Autoritatea Electorala Permanenta

''S-ar putea ca din cauza faptului ca diaspora nu poate sa voteze la aceste alegeri (...) sa considere ca aceste alegeri nu sunt importante. Este extrem de important ce se va intampla pe 5 iunie pentru ca va trasa un demers politic care se va concretiza in toamna cu alegerile parlamentare si lucrul acesta este foarte important. Fac un apel la toti cei din diaspora, la fel cum am facut la alegerile prezidentiale din 2014, sa sune acasa mama, tata, parintii, prietenii din copilarie. Este un pericol evident ca in anumite localitati sa se instaleze din nou o mafie PSD, o camarila care sa nu faca nimic altceva decat sa acapareze statul in guvernanta locala si cred ca lucrul acesta este unul evident in anumite localitati'', a declarat senatorul PNL Ben ¬ Oni Ardelean intr-o conferinta de presa.

''Fac acest apel la dispora romaneasca pentru a evita din nou un socialism exacerbat, sa ii sune pe toti cei care ii cunosc in tara si sa ii indemne sa iasa la vot. Cred ca este important ca Romania sa scape de anumite zone de saracie care au fost intretinute cu multi bani de la bugetul statului'', a mai spus liberalul, sustinand ca PNL are ''o carte de vizita a corectitudinii''.