Robert Turcescu a publicat pe contul lui de Facebook un contract semnat intre Primaria Bucuresti si Valeriu Nicolae Suhan, sotul Cristinei Trepcea, fosta membra a Consiliului National al Audiovizualului, prin care firma acestuia obtine dreptul de a transmite live sedintele Consiliul General Bucuresti in schimbul sumei de 118.000 lei plus TVA. Contractul prezentat este valabil pentru 5 luni.

Valeriu Nicolae Suhan este candidat PSD pentru consilierii Consiliului Local al Sectorului 5.

Iata mai jos postarea lui Robert Turcescu pe Facebook, unde este publicat si contractul in discutie:

"Daca mai aveati nevoie de un motiv pentru a nu vota PSD la aceste alegeri, iata-l mai jos:

un contract incheiat de Primaria Bucuresti cu firma unui anume Valeriu Nicolae Suhan pentru transmiterea live-video a sedintelor CGMB. Pretul: 118.000 RON + TVA pentru perioada august-decembrie 2015. Adica niste zeci de mii de euro pentru citeva transmisii live pe net!

Iar acum, vine bomba: Suhan e azi pe listele de consilieri PSD pentru CGMB si pentru Consiliul Local al Sectorului 5! Ca tot a zis Firea ca ea vine la aceste alegeri cu oameni noi, nu? In fapt, abonatii la bani publici ai PSD abia asteapta sa iasa Firea ca sa-si prelungeasca... abonamentele!

Desteptarea, Bucuresti!

#turcescuprimargeneral

Later edit:

Si ca sa vedeti cum se leaga lucrurile, domnul Suhan este nimeni altul decit sotul Cristinei (Trepcea) Suhan, membra CNA! Ei, ce ziceti?" (n.red.: Cristina Trepcea nu mai este, in prezent, membru CNA)