Platforma online si numar Telverde pentru sesizarea neregulilor la alegerile locale, lansate de Expert Forum

de Alina Neagu     HotNews.ro

Telverde pentru nereguli la alegeri
Foto: Expertforum.ro
Expert Forum, cu sprijinul Funky Citizens, va organiza un centru de informare si asistenta electorala pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. Expert Forum pune la dispozitia cetatenilor platforma www.expertforum.ro/votcorect si numarul de telefon Telverde 0800 080 200, pentru a raspunde intrebarilor legate de procedurile de vot, dar si pentru sesizarea eventualelor nereguli.

Platforma votcorect va contine un formular prin care orice cetatean poate sesiza nereguli din campania electorala sau din ziua votului. Fiecare dintre sesizarile transmise va fi atent analizata si se va acorda asistenta unde este cazul. Platforma va include si o sectiune cu raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente legate de votare: proceduri de vot, noutatile legislative si practice legate de organizarea alegerilor, decizii ale birourilor electorale, procedurile de observare sau cele de sesizare a neregulilor.

Cei interesati pot gasi pe site inclusiv modele de intampinari si plangeri.

De asemenea, "continuand experienta din noiembrie 2014", Expert Forum anunta ca va organiza un call center unde va functiona in zilele de 4 si 5 iunie telefonul Telverde 0800 080 200. In preziua alegerilor, pe 4 iunie, programul de functionare este 12 - 20, iar pe 5 iunie 6 - 23. Apelurile sunt gratuite din retelele Telekom (Romtelecom, Cosmote), Orange, Vodafone, RDS si UPC.
Articol sustinut de Metropolitan Life

​VIDEO INTERVIU Emilia Bunea, Metropolitan Life: Orice om are dreptul la o asigurare de viata, iar un produs cu o prima de 30 de lei pe luna este ideal pentru a atinge nevoile de protectie de baza / Calin Rangu, ASF: Din pacate suntem o piata a RCA-ului in comparatie cu alte tari europene

Emilia Bunea, CEO Metropolitan Life si Calin Rangu, Director, Directia Protectia Consumatorului, ASF au discutat intr-un interviu despre rolul telemarketingului in zona asigurarilor de viata, despre tendintele din piata romaneasca si regulile care trebuie respectate de catre persoanele care contacteaza potentiali clienti.
555 vizualizari

Abonare la comentarii cu RSS
.

ESRI


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă