Platforma online si numar Telverde pentru sesizarea neregulilor la alegerile locale, lansate de Expert Forum

de Alina Neagu     HotNews.ro

Telverde pentru nereguli la alegeri
Foto: Expertforum.ro
Expert Forum, cu sprijinul Funky Citizens, va organiza un centru de informare si asistenta electorala pentru alegerile locale din 5 iunie 2016. Expert Forum pune la dispozitia cetatenilor platforma www.expertforum.ro/votcorect si numarul de telefon Telverde 0800 080 200, pentru a raspunde intrebarilor legate de procedurile de vot, dar si pentru sesizarea eventualelor nereguli.

Platforma votcorect va contine un formular prin care orice cetatean poate sesiza nereguli din campania electorala sau din ziua votului. Fiecare dintre sesizarile transmise va fi atent analizata si se va acorda asistenta unde este cazul. Platforma va include si o sectiune cu raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente legate de votare: proceduri de vot, noutatile legislative si practice legate de organizarea alegerilor, decizii ale birourilor electorale, procedurile de observare sau cele de sesizare a neregulilor.

Cei interesati pot gasi pe site inclusiv modele de intampinari si plangeri.

De asemenea, "continuand experienta din noiembrie 2014", Expert Forum anunta ca va organiza un call center unde va functiona in zilele de 4 si 5 iunie telefonul Telverde 0800 080 200. In preziua alegerilor, pe 4 iunie, programul de functionare este 12 - 20, iar pe 5 iunie 6 - 23. Apelurile sunt gratuite din retelele Telekom (Romtelecom, Cosmote), Orange, Vodafone, RDS si UPC.

Material sustinut de BCR

VIDEO Antreprenor StartUp Nation: Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cei 200.000 lei disponibili prin programul StartUp Nation si pentru a-ti dezvolta afacerea

Ai primit un acord de acceptare in programul StartUp Nation. Care sunt urmatorii pasi? Cu ce costuri te vei confrunta pentru a te putea folosi de acesti bani? Mai intai trebuie sa pui in practica ideea de business castigatoare, iar apoi sa iti cresti afacerea. Pentru asta ai nevoie, in primul rand, de clienti noi, strategii adaptate la nevoile pietei si de un ochi atintit permanent asupra propriei afaceri si asupra pozitionarii tale in cadrul unei oferte adesea variate.

643 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
.ESRI


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi