Campania electorala pentru alegerile locale aduce o data la patru ani in atentia cetatenilor candidati exotici sau doar prost sfatuiti care incearca sa atraga atentia prin sloganuri iesite din comun. In editia de azi, patru exemple din Caracal, Bucuresti si Targu Jiu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cel mai "onest" dintre candidatii zilei este Nicu State, candidatul Partidului Miscarea Liberala la Primaria Targu Jiu. Tanarul candidat a renuntat la ipocrizia care domina campaniile electorale si le-a transmis alegatorilor de-a dreptul ce asteapta de la ei. Sloganul lui nu lasa loc de interpretari: Asa e bine, sa ne ajutam unii... pe mine!

Tot din sudul tarii vine un candidat cu sanse reale de castig. E vorba de Radu Liviu, candidatul PSD la Primaria Caracal. In lipsa unei idei mai percutante, Radu Liviu a facut apel la bine-cunoscutul patriotism local. Sloganul sau de campanie este "Un caracalean pentru caracaleni".

Ceva mai sus pe harta, in sectorul 4 din Bucuresti, un alt candidat al Partidului Miscarea Liberala incearca sa-i sperie pe toti cei care "ti-au promis, te-au mintit si te-au furat". Sloganul lui e simplu: "Rade-i!", dar ce atrage atentia e obiectul folosit in afise pentru a intari sloganul: o razatoare.

Ultimul exemplu al zilei e Gabriel Mutu, candidatul PSD la Primaria sectorului 6. Urmarit penal de DIICOT intr-un dosar care vizeaza activitatea unui grup infractional organizat specializat in evaziune fiscala si spalare a banilor proveniti din infractiuni, candidatul PSD a umplut sectorul cu bannere si corturi ce poarta sloganul "Vorbeste cu Mutu!".