Interviu HotNews.ro - Partea a II-a

Catalin Predoiu: Daca o sa am suficienti bani o sa dau si la biserici. Problema mea prima este sa optimizez acest buget/ Vreau sa fac un parc industrial in nordul Capitalei

de Dan Tapalaga     HotNews.ro


Care sunt solutiile candidatului PNL, Catalin Predoiu, la problemele Capitalei? Cum spune ca va rezolva eterna criza de la RADET, va pastra sau nu subventiile pentru pensionari? Cum va  rezolva problema traficului din centrul orasului, va pune sau nu o taxa de intrare in oras? In fine, va finanta bisericile de la bugetul primariei? Intr-un interviu pentru HotNews.ro, Catalin Predoiu spune ca va finanta biserici daca bugetul ii va permite, dar ca doreste mai intai sa creasca veniturile la buget printr-o politica de atragere a investitiilor in oras. Candidatul PNL sustine ca doreste sa faca un parc industrial in nordul Capitalei, cu facilitati fiscale pentru firme si sart-up-uri.

Dan Tapalaga: Problemele Capitalei acum, domnule Predoiu.  RADET are datorii de 3,2 miliarde lei la ELCEN, sistemul de distributie este vechi si necesita urgent investitii majore (are pierderi de circa 30 la suta), memorandumul de fuziune cu ELCEN, care ar fi dus la stingerea datoriilor de 3 miliarde, a cazut. Concret, ce veti face pentru a scoate RADET din aceasta situatie? De unde bani? Cum platiti datoriile la ELCEN?
Catalin Predoiu:
RADET-ul trebuie sa intre intr-un proces de modernizare. Fara asta degeaba faci fuziune si degeaba stingi datoriile ca se acumuleaza altele.

DT: Cum stingeti datoria si de unde bani pentru modernizare.
CP:
Banii pentru modernizare trebuie sa fie si de la bugetul Capitalei si de la Guvern si de la ceea ce putem atrage prin majorara acestui buget al Capitalei. Nu banii sunt problema. Banii la ora asta reprezinta o problema rezolvabila. Cine nu stie asta inseamna ca nu stie nimic din lumea globala.

DT: De ce spuneti asta?
CP:
Pentru ca bani exista, si in Romania si in lume. Problema e cum folosesti acesti bani si sa nu arunci acesti bani intr-o companie care produce pierderi ca o masina de pierderi. RADET-ul, trebuie sa intelgem, este un plan pe termen lung, nu poate fi un plan pe termen scurt. Cine spune ca rezolva problema RADET maine minte. RADET inseamna si un efort din partea primariei, si un efort din partea cetatenilor pentru ca vor trebui facute lucrari de modernizare a instalatiilor din subteran. Inseamna si un efort din partea Guvernului pentru ca va trebui sa sprijine Bucurestiul, care-i da peste 20% din PIB. Si va trebuie sa fie, evident, un efort din partea functionarilor sau angajatilor de la RADET care vor trebui sa treaca printr-un proces de modernizare. Deci, pana la urma, nu este o mare filozofie. Peste tot in lume sunt companii care intra in incapacitati de functionare. Deci sa modernizezi administrativ acea companie, sa reduci pierderile, sa elimini coruptia, sa incepi investitii in instalatii si dupa aceea sa stabilesti un mecansim juridic si financiar care sa nu mai produca pierderi.

DT: Cam in cati ani, in ce orizont de timp vedeti aceasta societate pe picioare, daca evident ajungeti primari?
CP:
Imediat trebuie actionat si masuri de urgenta trebuie luate imediat. Dar modernizarea completa a RADET dureaza ani de zile. Minim patru cinci ani.

DT: Ce aveti de gand sa faceti cu subventiile la RADET si la RATB, gratuitatile pentru pensionari, circa 30% din bugetul municipalitatii? (subventiile la RADET si RATB sunt de circa 600 milioane lei pe an pentru fiecare regie). Le mentineti, le reduceti?
CP:
Nu maresc nici o taxa. Nu maresc nici un bilet. Ideea nu e de a mari biletul la RATB ca sa acoperi pierderile la RATB ci sa modernizezi RATB-ul, sa elimini de acolo orice trebuie eliminat. Sa implementezi solutii de management modern acolo unde e cazul si nu sa maresti biletul calatorilor ca sa acoperi ce nu face compania.

DT: Intrebarea era ce faceti cu subventiile? E un cost major?
CP:
Subventiile trebuie pastrate. Este un cost. Dar proiectul de consolidare bugetara a primariei Capitalei este central in viziunea mea despre Bucuresti. Este un punct unde ma pricep mai bine decat ceilalti contracandidati.

DT: Care este solutia dvs pentru fluidizarea traficului in Bucuresti?
CP: 
Sunt mai multe solutii. In primul rand ca nu tine totul de primarie. Trebuie sa rezolvan, ca sa fluidizam traficul, soseaua de centura a capitalei, sa finalizam liniile de metrou, sa revenim cu benzi pentru biciclisti, cu parcari inteligente si sa construim mai multe parcari. Pentru ca 30% din traficul din centru este dat de cei care cauta un loc de parcare. Ori, doua din aceste linii de actiune tin si de guvern.

DT: Puneti taxa pentru intrarea in oras in centru?
CP:
Vreau sa subliniez un lucru foarte important. Noi venim cu aceasta idee politica, si anume de a pozitiona Bucurestiul in dialogul cu Guvernul astfel incat sa obtinem de la guvern ceea ce trebuie. Bucurestiul da peste 20% din PIB. Primul-ministru trebuie sa aiba grija de acest oras in cooperare cu primarul general. Deci eu vreau de la primul ministru, indiferent de la cine e si de la ce partid sa ia aminte ca  pana nu sprijina soseaua de centura si finalizarea metroului nu-si face datoria. Deci, trebuie sa combinam aceste solutii. Dar, tocmai punand o presiune politica pe guvern. Altfel, fara soseaua de centura si fara finalizarea metroului putem sa facem cati senzori vreti dvs in centru, nu se rezolva problema.

DT: Luati in calcul solutia taxarii celor care vor sa intre in centru cu masinile sau nu?
CP:
Am spus: nu vrea sa maresc nici o taxa. Aceasta Capitala are capacitate de finantare si poate sa atraga prin oportunitati create de primarie investitii directe in oras.

DT: Cu creditarea e la limita, nu stiu daca se mai poate imprumuta.
CP:
A fost o discutie. Nu-i vorba aici doar de creditare. Stiu ca m-a criticat dl Basescu ca vorbesc despre aceasta capacitate de a atrage investitii si ca orasul are capacitate de finantare. De acord, dar nu-i vorba doar despre asta, de a emite bonduri. E vorba de a atrage investitii directe in oras. E vorba de a atrage interes economic pentru acest oras, care sa genereze profit pentru companiile din oras. Companiile din Bucuresti sunt cel mai mare contributor la bugetul Capitalei. Eu am tot interesul sa dezvolt in Bucuresti un centru economic care sa devina motor al economiei nationale.

DT: Veti continua programul de eutanasiere a maidanezilor?
CP:
Domnule Tapalaga, contrar contra-candidatilor care au raspunsuri la orice, eu va raspund ca nu orice problema la ora asta comporta solutii transante. E o  chestiune la care vreau sa reflectez. In orice caz, nu putem tolera caini maidanezi in oras. Asta este clar.

DT: Ce faceti cu cladirile monument aflate in paragina, dar care sunt proprietate privata?
CP:
Vedeti, aici trebuie sa plecam cu inventarierea patrimoniului, pentru ca nu este inventariat, si incadrarea lui intr-o viziune urbanistica discutata cu arhitectii din oras. O sa am o intalnire cu ordinul arhitectilor. Problema aceasta care tine mai mult de obligatia proprietarilor fata de societate de a-si gestiona bunul aflat in proprietate, care-i mostenit sau cumparat, a fost transat alte orase fie prin masuri mai dure fie prin masuri mai putin dure. Spre exemplu, la Paris, cei care nu-si pot intretine aceste cladiri monument-istoric au un termen fie sa-l instraineze, fie vor fi expropriati. Trebuie sa gasim o formula care sa se adapteze orasului. Pentru ca una e sa iei standardul financiar al Parisului, alta standardul financiar al Bucurestiului.

DT: Va spun cum e la Cluj. Esti obligat printr-o hotarare de Consiliu Local sa-ti refaci fatada si ai doua variante, fie o faci pe banii tai prin asociatiile de locatari care se imprumuta, fie iti ofera primaria un credit municipal.
CP:
Deci, solutii de finantare se gasesc. Nu asta-i problema.

DT: Dar cum veti face, ca dvs candidati acum.
CP:
Trebuie sa consult si bucurestenii, pentru ca ideea mea este de a lua decizii in acord cu bucurestenii. Trebuie facut un inventar. E foarte simplu sa spun domne, promovati. Sau vin si le expropriez si v-am dat un raspuns. Bun, si lumea spune stie domnul raspunsul. Toti stim raspunsuri,nu asta e problema. Problema e o masura si in acord cu ce vor orasenii? Stim exact in momentul asta cate astfel de claridi sunt? Ca primaria nu le-a inventariat. Deci eu, ca un primar responsabil, vin si va spun. Domne, mai intai sa vedem despre cate cladiri e vorba. Cine sunt acesti oameni. In ce situatie sunt ei, ca faci un studiu, asa se face. Si dupa aia se deceleaza cateva solutii. Ar putea fi cu taxa, ar putea fi cu expropriere, daca asta iti permite legea. Ar putea fi crearea unui fond, ar putea fi crearea unui fond imobiliar, ar putea fi credite de la primarie. Sunt mai multe solutii tehnice. Ce vor bucurestenii, pana la urma asta-i foarte important.

DT: Si, la final, i-as zice testul populismului.  Veti da bani pentru biserici de la bugetul Primariei Capitalei?
CP:
Iarasi, e o problema care tine si de consultarea cu bucurestenii. Daca orasul asta vrea, da. Daca orasenii nu vor acest lucru,  nu. Adica ideea asta ca vreau sa fac numei ce....

DT: Va derobati foarte usor de raspundere spuand vreau sa intreb bucurestenii si ce vor ei aia fac. Dar totusi bucurestenii astia va voteaza pe dvs sa fiti primar si sa luati decizii.
CP:
Eu pot sa le propun un anumit lucru sau altul. Spuneti de catedrala probabil, la asta va referiti.

DT: Nu, la biserici in general.
CP:
E terminata in proportie de 80%, Catedrala. Ce vreti, sa o lasam asa sau sa o daramam?

DT: Sa si-o finanteze biserica, domnule Predoi, ca e un SRL extrem de profitabil. O societate pe actiuni care duduie, functioneaza mai bine decat orice...
CP:
Dar asta nu tine de primarie. Deci daca e un SRL care se finanteaza si nu este impozitat samd nu tine de primarie lucrul asta. De primarie tine sa puna in aplicare niste proiecte pe care le vor si orasenii. Asta este un principiu al politicii mele ca primar. Asa cum am vazut ca se intampla si in Elvetia si in alte state. Primarii nu fac doar ce vrea partidul sau ce vor ei. Eu sunt primarul cutare si facem asa. Ca unul a vrut sa ne faca autostrazi suspendate. Primarii fac si ceea ce constata ca trebuie facut in functie de ce spun cetatenii. Or, asta este dua parerea mea linia corecta.

DT: Da, dar si cetatenii vor sa stie de la viitorul primar cam cea vrea el sa faca cu bugetul.
CP:
Nu am nimic impotriva bisericilor, dar intr-adevar nici nu vad bugetul Capitalei ca un buget care sa finanteze biserica daca ea are aceste resurse. E o falsa problema aici. A ne pozitiona tot timpul contra a ceva, impotriva a ceva, e o falsa problema.

DT: Pentru unii alegatori e o problema importanta.
CP:
Eu va spun asa. Daca o sa am suficienti bani o sa dau si la biserici. Problema mea prima este sa optimizez acest buget. Si este un lucru la care ma pricep. Pentru ca bugetul Capitalei trebuie decapusat, trebuie optimizat, administratia trebuie optimizata. Probabil ca in momentul asta nu este prima urgenta a Primariei Capitalei. Dar, daca in trei ani de zile noi facem sanatate financiara la Primaria Capitalei si atragem investitii directe in buget, si avem surplus si cetatenii vor, de ce sa va spun eu acuma nu? De ce sa va spun nu? Invers: daca nu am acest surplus si cetatenii spun nu, eu de ce sa va spun da. Deci nu e vorba de a ma deroba.

DT: Pentru ca e vorba de un principiu. Aceptam ca principiu ca banii astia n-ar trebui sa merga, har Domnului, la o biserica bogata?
CP:
Avem pana atunci alte urgente. Dar si asta e o falsa problema. Ca si spitalul e o urgenta, si scoala e o urgenta si traficul este o urgenta. Pentru toate lucrurile astea iti trebuiesc bani. Si eu ma uit la toti candidatii cum au vise frumoase, ca sa facem cutare, sa dregem. Mai oameni buni, pentru asta trebuiesc bani. Cine va face diferenta in urmatorii ani in Bucuresti este primarul care stie sa aduca bani in buget fara sa mareasca taxe. Pentru ca nu e nevoie sa finantezi tu totul. Daca iti creezi in oras un centru economic cu zeci, sute, mii de companii, ele insele pot finanta aceste biserici sau ce mai vreti dvs.

DT: Fata administratiei se va schimba atunci cand candidati ca dvs vor avea curajul sa spuna cresc punctual taxa X, si anume intrarea in oras, pentru ca vreau cu banii astia si aveti garantia voi alegatori ca banii astia se vor duce in modernizarea infrastucturii. Iar alegatorii o mai si accepta.
CP:
Si dvs trebuie sa intelegeti ca nu poti lua o decizie fara sa ai un studiu exact. Cresti, de ce sa cresti. Toata lumea vine si spune cresc, toata lumea vine si spune mai pun o taxa. Eu am lucrat in privat si stiu cum se eficientizeaza o companie. O companie se eficientizeaza aducand un management bun, stabilind functiuni corecte pentru fiecare pozitie si dupa aceea vii cu investii. A creste costuri inainte de a moderniza o companie sau o administratie, a creste taxe inainte sa debirocratizezi, sa digitalizezi administratia, e o greseala. Foarte simplu sa spui mai dati-mi cinci lei la intrare, cum a facut Mazare la Constanta, ca asa a vrut el la Mamaia. Ok, si banii astia unde se duc? Eu vreu mai intai sa reformez administratia capitalei, vreau sa cresc incasarile la buget prin cresterea profiturilor companiilor, prin ceea ce creez in oras pentru afaceri, vreau sa atrag investitii directe, vreau sa fac un parc industrial in nordul Capitalei, negociind cu Guvernul si cu Parlamentul sa facem un regim fiscal si administrativ pentru companii, pentru start-up-uri acolo. Vreau sa cream un Silion Valey. Toate lucrurile astea vor crea venituri in companiile private, care dupa aceea platesc si taxe locale. Si atunci nu mai ai nevoie sa cresti taxe. De aceea va spun, eu nu am nici o rezerva sa afirm acest lucru. Stiu sa fac si fara sa cresc taxe. Stiu sa fac, am mai facut lucrul asta si in domeniul privat.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

3468 vizualizari

 • +5 (5 voturi)    
  predoiu... (Vineri, 13 mai 2016, 12:11)

  demaGOGU [utilizator]

  ...e mai alunecos decat il credeam, poate intra in lupta impotriva lui Firea
  • -1 (11 voturi)    
   Bucurestiul nu are nevoie de politicieni alunecosi (Vineri, 13 mai 2016, 12:35)

   zzztop [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   Care nu vor sa lase loc profesionistilor.

   Stie Predoiu macar numele tuturor parcurilor si cladirilor istorice salvate de Asociatia lui Nicusor Dan de la demolare? Asta e intrebarea pe care trebuie sa si-o puna cetatenii daca vor sa traiasca mai bine.
   • +5 (7 voturi)    
    Mai ceva decat sapunul (Vineri, 13 mai 2016, 13:37)

    CuriosulSef [utilizator] i-a raspuns lui zzztop

    Singurele chestii clare spuse, pentru mine cel putin, au fost:
    - problema cainilor maindanezi: " E o chestiune la care vreau sa reflectez". E cazul!
    - motivul pentru care sa fie votat: ca sa nu fie votata Firea.
    Dar stai ca asta a zis-o in alt inteviu.
    Cum e cu Nicusor?

    Restul e bla bla politic+os, mai putin pe faza cu "inventarierea patrimoniului".
    Poate nu inteleg eu dar sunt enorm de mult cladiri din patrimoniu - asta nu inseamna ca sunt deja inventariate ? - care au fost distruse, modificate, demolate, etc.

    Din nou, cum vine asta ca trebuie inventarierea?
    Probabil se gandeste ca a mai scapat ceva din ghearele mafiei securiste/criptocomuniste si trebuie aflat repede ce.
    Intalnirea cu ordinul arhitectilor: care ordin, ala masonic?

    Faptul ca Predoiu fuge de o asumare minima a unor chestii incredibil de arzatoare precum taxa de intrare in oras zice totul.
    Pana fac romanii un Silicon Valey nu o sa mai fie programatori pe piata pe care investitorii de isi permita sa ii angajeze.
    Off, si asta deja s-a intamplat.
    Sa vedem cat mai tine sa ii aducem pe dezvoltatorii de soft din Moldova/Ukraina.
    Parca vad ca ne-o iau bulgarii iarasi inainte.

    Concluzie: o alta mana moarta, daca ajunge primar o sa ajunga si pe la DNA, nu cred ca se poate altfel, educatia bat-o vina!
    • 0 (0 voturi)    
     Afacere (Vineri, 13 mai 2016, 16:07)

     tudor74 [utilizator] i-a raspuns lui CuriosulSef

     Predoiu ii e frica de mafia din spatele Afacerii Maidanezul ! La cati bani se sug de la buget catre firmele de hingheri nici nu iti poti inchipui !


     Mai mult, firmele hingherilor au fost declarate contractate ilegal si au fost somate sa isi inceteze activitatea ... dar, firmele opereaza in continuare cu protectia politiei ! Tare nu !

     E mult benefic (pt buzunarele coruptilor ca Bancescu si Treroiu) sa omori maidanezi lasand cativa de samanta ca sa ai ce sa culegi si la anul. In felul asta afacerea merge si caini pe strada tot o sa vedeti si peste 10 ani.

     Nu stiu daca mai tineti minte bugetul PMB pe anul asta, hingherii ASPA au primit buget de 3 millioane de euro, mai mare decat bugetul de anul trecut ! Pai se laudau ca au omorat zeci de mii de caini din 2013 incoace, cum se face ca numarul cainilor a scazut dar bugetul ASPA a crescut ?

     Si mai tare e faza de la Curtea de Conturi care nu a gasit nimic in neregula la ASPA desi aia platesc facturi imense unor firme de hingheri declarate ilegal de Curtea de Apel Bucuresti in Iunie 2014 !
  • +1 (5 voturi)    
   Bravo, d-le Predoiu.......... (Vineri, 13 mai 2016, 13:31)

   oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

   ai dat raspunsuri excelente,............... n-a reusit mercenarul asta de tapalaga, sa te faca sa spui rautati, precum maj. de taxe,renuntarea la subventii transport, etc.
 • +3 (9 voturi)    
  IN NORD? (Vineri, 13 mai 2016, 12:25)

  schroedinger [utilizator]

  Ce-ai fumat vere? N-ar fi mai bine in SUD? Sau sa preiei partea estica care trebuie reformata?
  Unde te duci in nord? Aduci forta de munca de la Corbeanca! Sau dupa orele de program muncitorii se duc la Therme!
  Aaaa! Ai vreun teren p-acolo?
  • +3 (5 voturi)    
   Corect (Vineri, 13 mai 2016, 13:04)

   rov [utilizator] i-a raspuns lui schroedinger

   Faci parcul unde stau directorii, ca muncitorii pot face naveta...
   Eventual pe terenul lor...
 • +1 (7 voturi)    
  Predoiule+ parc industrial e un ambalaj ! (Vineri, 13 mai 2016, 12:29)

  andreesanu [utilizator]

  N+ai inteles nimic !,un parc industrial e o poveste scrisa pe gard !. Bani aruncati pe povesti despre investitii probabile !!!.
  N+ai evoluat Predoiule ,esti inca la nivelul celor care
  VORBESC ?DISCUTII !!!.
 • +5 (5 voturi)    
  Cine este proprietarul ? (Vineri, 13 mai 2016, 12:47)

  asavreau [utilizator]

  Bisericile și alte așezăminte bisericești se fac cu bani de la populație sau bani publici.Normal ar fi ca proprietar să fie comunitatea locală și eventual statul și nu BOR sau preotul din localitate.Termenul de proprietăți bisericești nu ar trebui să existe.
 • +1 (9 voturi)    
  cel mai habarnist candidat!!! (Vineri, 13 mai 2016, 13:04)

  Roman_Cetatean [utilizator]

  PNL the 4th- imi pare rau sa constat, dar e un gargar-ist de clasa . Desi sunt anti-PSD-ist nu pot sa nu consta ca pana si pandelista Firea e mai pragmatica si la subiect.


  Nu vedeti ce evaziv e in raspunsuri- mai arunca si pe umerii Guvernului rezolvarea de pb, pai nene, daca mai stai si dupa Guvern....

  Plus ca ce aia ca nu marim nimic? De unde vin banii, daca nu tai nicio cheltuiala (subventii, etc)? Crede ca la RATB doar optimizarea ajunge si de investitiile necesare in parc (auto, trolee, tramvaie) modernizat- de sute de mil de euro- pb ca per total vb de 1 mld euro?! Logic ca trebuie scumpit biletul. Si reduse din subventii- de ex, pt pensionari, impusa o limita maximala de venituri-Primaria plateste acum TVA si subventia si pt pensionarii cu pensii de peste 2000 lei in schimb salariatii cu salarii de 1000 lei platesc biletele!

  Nu credeam sa ajung sa vad PNL propunand un candidat asa habarnist, sub al PSD-ului.


  Oricum, Nicusor Dan e mult peste amandoi, asta se vede din interviuri, din programe etc. Si e si logic, pui unul care de 10 ani se tot lupta pt rezolvarea de pb ale bucurestenilor in antiteza cu o fosta jurnalista pesedista care nici macar nu sta in Buc si cu un penelist care nu a avut pana in aprilie nici cea mai mica intentie de a rezolva ceva pt Bucuresti!
  • +3 (7 voturi)    
   Corect (Vineri, 13 mai 2016, 14:10)

   CuriosulSef [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

   daca bucurestenii nu ii dau o sansa lui Nicusor ... ne meritam soarta ...

   Inca Predoiu are sansa sa ii aiba contracandidati pe Firea si Turcescu, care il fac sa arate mai bine dacat in realitate este.

   Cu Firea primar, bucurestenii vor atinge un nou record de penibilitate.
   Nu de alta dar Turcescu nu poate castiga, ma intreb de ce candideaza, mai scoate Udroaica din meleoanele alea puse la ciorap? Ma indoiesc.
   • +2 (4 voturi)    
    Daca Firea e aleasa primar (Vineri, 13 mai 2016, 15:31)

    Hans Metter [utilizator] i-a raspuns lui CuriosulSef

    nu ii dau mult timp pana o ia DNA-ul. de fapt cred ca oricare ar iesi in afara de Nicusor Dan ar putea avea probleme legate de coruptie. Nu mi-as dori sa vad capitala iar fara primar cum e acum
    • 0 (0 voturi)    
     E si asta o logica (Vineri, 13 mai 2016, 16:08)

     CuriosulSef [utilizator] i-a raspuns lui Hans Metter

     dar cum sa ii mai votezi pe nemernici, asta nu pot sa inteleg.
     Meritam ce avem, suntem intr-un punct al disperarii maxime
 • +3 (7 voturi)    
  Curajosul Predoiu (Vineri, 13 mai 2016, 13:39)

  CuriosulSef [utilizator]

  acum ne lamurim de ce s-a scremul marele PNL sa il nominalizeze.
  • +2 (2 voturi)    
   O corectare esentiala (Vineri, 13 mai 2016, 15:23)

   CuriosulSef [utilizator] i-a raspuns lui CuriosulSef

   scremul era in fapt 'scremut'
 • -2 (2 voturi)    
  Predoiu (Vineri, 13 mai 2016, 16:05)

  MirceaIon [anonim]

  Domnul Predoi, mi-se pare cel mai bun canditat de la PNL, si cu siguranta daca oamenii stiu ce sa aleaga il vor alege pe Catalin Predoiu.
 • 0 (0 voturi)    
  Vise...vise... (Sâmbătă, 14 mai 2016, 7:04)

  Flinder [utilizator]

  Predoiu e acelasi visator care "stie" sa faca doar planuri (precum si planul de guvernare cand visa ca va fi desemnat prim ministru de Iohannis pentru guvernul lui). Acum face planuri "savante" de...optimizarea bugetului Primariei Generale, ceva foarte "elevat", gandire vizionara... Numai ca are o mare problema de care nu poate scapa : va pierde (Perdoiu) in favoarea Gabrielei si incearca s-o discrediteze asociind-o cu Voiculescu. Mizerabila si josnica manevra, dar in ton cu politica PNL.


Abonare la comentarii cu RSS
.

ESRI


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by