Biroul Electoral Municipal a corectat eroarea aparuta in ceea ce priveste ordinea pe buletinul de vot la alegerile pentru PMB, cand, dintr-o greseala de dactilografiere, candidatul Partidului Republican din Romania, Nicu Neamtu, a fost exclus de pe lista, in locul lui aparand Partidul Ecologist, informeaza Agerpres.

''Azi, 08.05.2016, constatand ca in cuprinsul Hotararii nr.45/06.05.2016 a Biroului Electoral s-a strecurat o eroare, in sensul ca la punctul 9 al buletinului de vot care va cuprinde candidatii pentru functia de primar general a fost mentionat Partidul Ecologist Roman, partid care nu are candidati pentru functia de primar, in locul Partidului Republican din Romania, candidat Neamtu Niculae. Biroul Electoral procedeaza la indreptarea erorii materiale din Hotararea nr. 45/06.05.2016, in sensul ca, la punctul 9 al buletinului de vot care va cuprinde candidatii pentru functia de primar general va fi mentionat Partidul Republican din Romania'', se arata in hotararea BEM.

Candidatul Partidului Republican din Romania la functia de primar general, Nicu Neamtu, nu figureaza in procesul verbal privind ordinea pe buletinele de vot, din cauza unei erori de dactilografiere, a precizat sambata loctiitorul presedintelui Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti, Ovidiu Rosca.

"Candidatul Partidului Republican, Niculae Neamtu, a fost admis si validat si probabil ca pozitia pe care in mod gresit este dactilografiat PER (...) este de fapt pozitia domnului Neamtu. Este o eroare care va fi indreptata in sedinta de duminica a BEM", a declarat pentru Agerpres procurorul Ovidiu Rosca.

Precizarea a fost facuta dupa ce Nicu Neamtu a semnalat, prin intermediul unui comunicat, faptul ca numele sau nu se regaseste in procesul verbal cu rezultatele tragerii la sorti pentru ordinea pe buletinul de vot. In schimb, aparea Partidul Ecologist in loc de Partidul Republican.