Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Catalin Predoiu, a facut un apel la electoratul de dreapta sa dea un vot "pragmatic" si sa il voteze pe el, pentru ca este singura solutie prin care Bucurestiul nu ar ajunge "pe mana PSD" si prin care s-ar putea impiedica "pandelizarea" Capitalei.

Catalin PredoiuFoto: HotNews / DP

"Daca vrem sa unificam dreapta, trebuie sa ma votati pe mine. Restul sunt discutii politice. Trebuie sa fim pragmatici si responsabili. Merita sa platim acest pret, sa dam Capitala pe mana PSD? Pentru ce? Pentru cateva ambitii care nu se pot materializa. Respect pe toata lumea si toti au dreptul la competitie. N-are cum sa castige nimeni de pe dreapta in afara de candidatul PNL. Inteleg ca oricine isi manifesta dorinta de castiga. Sa fim seriosi! Vreti sa pandelizam Bucurestiul? Sa facem Bucurestiul o anexa a Voluntariului? Sa aducem solutia sacoselor aici," a declarat Predoiu la Adevarul Live.

Predoiu a reluat ulterior aceasta idee si a declarat, de asemenea, ca atacurile mai dure nu se indreapta inspre Gabriela Firea, contracandidata sa, ci spre "fenomenul" care se afla in spatele acesteia.

"O respect pe doamna Firea, respect femeile. E un candidat ca oricare altul. Atunci cand combat pozitiile si argumentele altcuiva nu inseamna ca nu-l respect. Cuvintele mai dure nu au fost orientate spre dansa, ci spre ceea ce e in spatele dansei. E vorba de fenomen", a spus Predoiu, intrebat daca este incomodat de faptul ca are o femeie drept contracandidat.