Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a renuntat la planurile de Paste pentru ca asteapta solutionarea contestatiilor impotriva candidaturii sale, el criticand Guvernul care a stabilit un calendar al procesului electoral in asa fel incat judecarea contestatiilor se suprapune cu Pastele.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Aveam de gand sa ma duc la Fagaras, la parintii mei si la bunica (in noaptea de Inviere - n.r.), dar din pacate, prin intelepciunea Guvernului, s-au suprapus cele trei zile (Vinerea Mare, sambata si Pastele - n.r.) cu perioada de contestatii a candidaturilor. Au fost doua contestatii la Tribunal impotriva candidaturii mele. Una s-a judecat ieri (in Vinerea Mare - n.r.) si s-a pronuntat azi (sambata - n.r.) si este posibil ca pentru aceasta sa se faca un apel astazi (sambata - n.r.) si sa se judece maine (in ziua de Pasti - n.r.)", a precizat candidatul USB pentru Mediafax.

Nicusor Dan a spus ca va merge la slujba de Inviere la o biserica din cartier si, in rest, va fi la dispozitia instantelor.

"Sunt obligat sa raman in Bucuresti si atunci o sa ma duc la o biserica din cartier si atat. In rest, sunt la dispozitia instantelor", a afirmat Nicusor Dan.