Cine sunt candidatii la primaria Capitalei admisi si respinsi de Biroul Electoral Municipal

de I.R.     HotNews.ro
Joi, 28 aprilie 2016, 15:23 Actualitate | Alegeri locale 2016. Bucuresti

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a publicat listele de candidati declarati admisi in cursa pentru functia de primar general al Capitalei, intre acestia aflandu-se Gabriela Firea (PSD), Catalin Predoiu (PNL) sau Nicusor Dan (USB), informeaza Agerpres.

Potrivit proceselor verbale facute publice pana in prezent de catre BEM, au fost declarati admisi urmatorii candidati:

Catalin-Ioan Berenghi (independent)
Daniel-Constantin Barbu (ALDE)
Adrian Severin (Partidul Dreptatii Sociale)
Robert Turcescu (PMP)
Petrica Dima (Partidul Socialist Roman)
Niculae Neamtu (Partidul Republican din Romania)
Mirel Mircea Amaritei (Partidul PRODEMO)
Iulia Gorea-Costin (PNTCD)
Nicusor Dan (Uniunea Salvati Bucurestiul)
Catalin Predoiu (PNL)
Mihai-Bogdan Diaconu (PRU)
Gabriela Firea (PSD-UNPR).

BEM a publicat si candidaturile respinse. Astfel, au fost declarati respinsi urmatorii: Sevastita Dumitrache, Petre Ignatencu (Partidul Comunitar din Romania), Nicolae Toteanu, Miroslav-Valeriu Tascu-Stavre (Partidul Verde), Adrian-Liviu Avram.

BEM a respins si listele de candidati propusi pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti de partidul M10, Partidul National Democrat, Partidul Comunitar din Romania, Partidul 200 pentru Bucuresti, Partidul Romania Unita.

Au fost admise listele de candidati pentru CGMB transmise de alianta electorala PSD-UNPR si PNL.

Datele publicate pe site-ul BEM sunt in curs de actualizare.

Potrivit calendarului alegerilor locale, contestatiile impotriva acceptarii sau respingerii unei candidaturi se pot formula in termen de cele mult 48 de ore de la data afisarii/ respingerii candidaturii, cel mai tarziu in data de 29 aprilie.

Judecatoria respectiv tribunalul solutioneaza contestatiile formulate impotriva admiterii sau respingerii candidaturii in termen de 48 de ore de la data inregistrarii contestatiei, cel mai tarziu la data de 1 mai.

Conform calendarului alegerilor locale, candidaturile vor ramane definitive la data de 4 mai, apoi campania electorala va incepe pe 6 mai si se va incheia pe 4 iunie.​MASA ROTUNDA Ce fac si ce ar putea sa faca bancile pentru economie si companii? Economistii sefi ai primelor 3 banci comerciale, in dialog cu cititorii  HotNews.ro, luni, de la ora 9:00

Am vazut saptamana trecuta ca Institutul de Statistica a anuntat o crestere economica record - insa analistii si economistii, ne anuntam ca de fapt lucrurile nu sunt chiar atat de roz. Este economia bine finantata in acest moment? Se fac investitii private? Dar publice? Cum pot ajuta bancile mai mult economia, statul si companiile private? La toate aceste intrebari vor raspune Horia Braun, economistul sef al BCR, alaturi de Florian Libocor (economistul sef al BRD-GSG) si de Andrei Radulescu (economist sef al BT) in cadrul mesei rotunde care va avea loc, luni, 20 noiembrie, incepand cu ora 9:00.

5234 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
.ESRI


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version