Nicusor Dan si-a depus marti, la Biroul Electoral Municipal, candidatura la Primaria Capitalei din partea Uniunii Salvati Bucurestiul, anunta Mediafax. El a precizat ca a strans in jur de 35.000 de semnaturi de sustinere si alte 27.000 pentru sustinerea listei de candidaturi la Consiliul General Bucuresti.

Nicusor DanFoto: Captura Facebook

"Suntem la sfarsitul a sase saptamani extrem de extenuante pentru toata lumea, pentru ca am strans semnaturile pe bune. (¬) Tin sa invit pe toti in campania electorala care va urma, pentru ca va fi o batalie electorala intre oameni si masinarii de partid, intre oameni, asa cum sunt cei pe care ii vedeti in spatele meu, oameni adevarati, oameni reali, care au dovedit in meseria lor si vor sa se sacrifice pentru binele comun, nu niste marionete, care cele pe care le vedeti fotografiate pe corturi ale unor grupuri de interese", a declarat liderul Uniunii Salvati Bucurestiul.

Nicusor Dan a mai spus ca bucurestenii se afla la sfarsitul unui mod de a face politica: "E falimentul unei intregi clase politice. Avem 6 primari din 7 urmariti penal de DNA sau in diferite faze de cercetare penala. Am avut o politica dominata de jaful din banul public. Am avut o politica in care una s-a spus in fata si alta s-a facut in spate, pe interese interpartinice. Depinde doar de noi sa punem capat acestui mod de a face politica si de a face o administratie publica curate si deschisa catre cetateni."