Primarul general interimar al Capitalei, liberalul Razvan Sava, si-a depus, miercuri, candidatura pentru functia de primar al Sectorului 4, el fiind insotit la Biroul Electoral de sector de catre prim-vicepresedintii PNL Teodor Atanasiu si Cristian Busoi, dar si de cateva zeci de sustinatori, potrivit Agerpres.

Razvan SavaFoto: PMB

Razvan Sava a precizat ca printre prioritatile sale se numara anveloparea blocurilor, finalizarea lucrarilor la pasajul de la Piata Sudului pana la 30 iunie, amenajarea unui numar mai mare de spatii verzi, dar si asigurarea unei curatenii corespunzatoare in sector. Sava a adaugat ca isi doreste ca Delta Vacaresti sa devina un loc de agrement pentru toti locuitorii din Bucuresti.

"Mi-am depus azi candidatura la functia de primar al Sectorului 4. Sunt increzator in sansele mele de a castiga. Dupa data de 5 iunie se va termina starea de provizorat la Primaria Sectorului 4 si impreuna cu cetatenii ne vom apuca de treaba pentru ca sunt foarte multe lucruri de facut. (...) Am o echipa tanara, puternica, dar impreuna vom face din Sectorul 4 cel mai frumos sector din Bucuresti", a precizat Razvan Sava.