M10 Bucuresti a decis sa retraga sustinerea pentru candidatura lui Ciprian Ciucu la Primaria Capitalei, din cauza negocierilor pe care acesta le poarta cu PNL in vederea unei posibile intrari in PNL, se arata intr-un comunicat remis miercuri HotNews.ro.

Ciprian CiucuFoto: Hotnews

"Fidel principiilor sale, M10 incurajeaza si sustine candidaturile independente, dar nu poate fi de acord sa sustina un membru PNL pentru nicio functie publica in Bucuresti sau un candidat care nu are nicio problema sa devina membru PNL. M10 ar fi putut intelege ca dl. Ciucu sa fie sustinut si de alte formatiuni politice ca independent, dar nu poate fi acord cu negocieri pentru a deveni membru PNL", informeaza M10.

"M10 considera cu tarie ca indepartarea partidelor vechi de la putere si inlocuirea acestora, in timp, cu partide politice noi si curate reprezinta singura sansa de a imbunatati viata romanilor", arata partidul Monicai Macovei, precizand ca va continua strangerea de semnaturi pentru Consiliul General al Primariei Municipiului Bucuresti.

UPDATE Ciprian Ciucu: "Discutiile s-au derulat cu informarea conducerii M10 in timp real"

Ciprian Ciucu declara, intr-o postare pe Facebook, ca discutiile cu Catalin Predoiu au avut loc inainte de nominalizarea lui marian Munteanu, "in contextul nevoii de unitate a dreptei pentru castigarea Bucurestiului" si ca " s-au derulat cu informarea conducerii M10 in timp real."

Am aflat ca M10 mi-a retras sprijinul pentru candidatura la Primaria Bucurestiului. Am avut discutii cu Catalin Predoiu inainte de nominalizarea lui Marian Munteanu. Discutiile au avut loc in contextul nevoii de unitate a dreptei pentru castigarea Bucurestiului si a ramas sa tinem legatura. Precizez ca discutiile s-au derulat cu informarea conducerii M10 in timp real. Cred in continuare ca trebuie sa ne unim pentru a castiga Bucurestiul.