Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca decizia sa in privinta unei candidaturi la Primaria Capitalei este luata, dar o va anunta ce hotarare a luat la momentul potrivit, relateaza Agerpres.

Traian BasescuFoto: Hotnews

"Decizia mea este luata, dar nu consider oportun sa va spun ce decizie am luat. (...) O sa fac ceea ce trebuie, o sa fac ceea ce se cade pentru un politician ca mine, care a obtinut doua mandate de parlamentar, doua mandate de primar general, doua mandate de presedinte al Romaniei. Deci, am discernamantul sa fac ceea ce se cade sa fac, dupa un asemenea background politic. (...) Eu de la politica am obtinut toate functiile care se obtin prin vot - parlamentar, primar, presedinte", a afirmat Traian Basescu la Romania Tv.

El a adaugat ca isi permite sa-si anunte deciziile si mai tarziu, spunandu-i-se ca mai sunt cateva zile pana la termenul limita de depunere a candidaturilor.

Intrebat despre varianta ca PMP sa-l desemneze pe Robert Turcescu drept candidat al formatiunii la functia de primar general, Basescu a raspuns: "Interesant".