Presedintele Partidului National Democrat (PND), Daniel Fenechiu, a anuntat sambata, la Tulcea, ca va candida la functia de primar al municipiului Bucuresti, adaugand ca doreste ca la alegerile locale formatiunea pe care o conduce sa obtina cel putin 1.000 de consilieri locali, transmite Agerpres.

Daniel FenechiuFoto: Agerpres

"Candidez la Primaria municipiului Bucuresti. (...) Toti cetatenii se plang din cauza ca administratia publica este destul de apatica, nu respecta termenele si ca doar prin atentii si mecanisme nedemocratice se poate ajunge la rezolvarea unei cereri. Pe langa clasicul birou unic, voi veni cu un sistem de monitorizare a cererilor care va putea fi verificat pe internet", a declarat Fenechiu, in deschiderea evenimentului de lansare a candidatilor PND la 12 primarii din judetul Tulcea.

El a subliniat importanta profesionalizarii serviciilor publice si l-a invitat pe candidatul PND la Primaria municipiului Tulcea, Cornel Balbu, sa preia acest element din platforma sa electorala.

"Va asigur ca vom avea cel putin 1.000 de consilieri locali, minim 40-50 de consilieri judeteni si un numar de primari. (...) Este foarte greu sa mentionez un numar al viitorilor primari PND, chiar daca la intalnirile precedente vorbeam despre 40-50. Din pacate (...) partide care se cred democrate - ALDE si PMP - au reusit sa ne intimideze niste candidati", a adaugat liderul PND, exemplificand cu candidati partidului din judetele Galati, Timis si Maramures.