Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat vineri, in cadrul unei dezbateri cu reprezentantii unor asociatii de proprietari, ca "viata la bloc este o realitate", potrivit unui comunicat de presa al PSD.

Gabriela Firea, in studioul HotNewsFoto: Hotnews

"In calitate de primar general, voi promova, prin consultare permanenta cu cetatenii, iar reprezentantii asociatiilor de proprietari sunt un interlocutor valoros, masuri simple care pot rezolva probleme punctuale, si care sa ofere o baza solida pentru rezolvarea marilor probleme structurale ale Bucurestiului. Ca sa va dau un singur exemplu, solutia pentru termoficare nu incepe cu constructia unor noi termocentrale, ci cu anveloparea tuturor blocurilor, dupa care vom putea face o evaluare a necesarului caloric, sa dimensionam reteaua de transport si s-o modernizam.

Viata la bloc este o realitate, de noi depinde s-o facem confortabila", a spus Firea la finalul intalnirii cu reprezentantii Ligii Asociatiilor de Proprietari "Habita" si ai Asociatiei Romane pentru Locuinte "Casa Plus", carora le-a prezentat principiile care stau la baza alcatuirii Programului de guvernare pentru Bucuresti.