Filiala Constanta a Partidului Miscarea Populara a confirmat luni ca se va alia cu PSD pentru crearea majoritatii in Consiliul Judetean Constanta.

"Am hotarat ca pentru a duce mai departe proiectele din programul PMP pentru constanteni sa participam la crearea unei majoritati in cadrul Consiliului Judetean Constanta. Politica derulata de consilierii PMP nu va fi o politica de blocare a proiectelor Constantei, ci va fi o politica pentru constanteni. Sunt convins ca majoritatea creata in Consiliul Judetean va duce la promovarea judetului Constanta si la dezvoltarea acestuia. Am multe proiecte de pe vremea cand eram prefect si pe care voi putea sa le promovez de aceasta data prin prisma functiei de vicepresedinte al Consiliului Judetean", a declarat Claudiu Palaz, presedintele PMP Constanta, citat intr-un comunicat.

Claudiu Palaz va ocupa postul de vicepresedinte al CJ Constanta.

Liviu Dragnea exclusese o alianta cu PMP, dupa alegerile locale de duminica trecuta: "In schimb, mai sunt trei sau patru judete unde vom incepe negocierile de maine, unde avem sanse ca PSD sa formeze majoritate impreuna cu alte partide, cu exceptia PNL, cu exceptia PMP", spunea el, citat de Realitatea.net.

HotNews.ro a anuntat inca de luni ca PMP ar putea forma o alianta cu PSD la Constanta, in conditiile in care, pentru prima oara in ultimii 12 ani, viitoarele Consiliu Judetean si Consiliul Municipal Constanta nu mai sunt doua monolituri PSD.

Citeste mai multe aici.