"O dezbatere trebuie sa fie serioasa, nu e un film porno la care poti intarzia pentru ca nu conteaza dialogurile. Dar Marius Nicoara stie mai bine acest lucru", se arata intr-un comunicat al PDL Cluj remis redactiei. Comunicatul prezinta versiunea PDL despre o dezbatere electorala ce ar fi trebuit sa aiba loc joi seara intre candidatii la primaria Cluj Napoca, Emil Boc (PDL) si Marius Nicoara (USL).

In comunicatul citat se arata ca Boc "a initiat acea dezbatere si a fost prezent la Casa de Cultura a Studentilor fix la ora propusa. Marius Nicoara a fost absent, iar acum minte pentru a dezinforma cetatenii care asteptau sa vada o dezbatere serioasa, pe marginea solutiilor candidatilor pentru Cluj".

Marius Nicoara l-a acuzat in presa locala pe Emil Boc ca a fugit de la dezbatere: "In urma unui anunt facut de Emil Boc ca va avea loc o confruntare la ora 22.00, m-am prezentat in Sala Europa la ora 22.02. Pe scara principala mi s-a spus ca Boc a urcat si el in sala, dar el si-a facut o poza si a disparut pe scara de incendiu. Cand am intrat eu, sala era goala. Boc s-a ascuns, a fugit de aceasta dezbatere", a spus Nicoara pentru ziuadecluj.