Candidatii din Salaj ai PDL pentru alegerile locale din luna iunie vor fi prezentati miercuri, 16 mai, la Zalau, in prezenta fostului premier Mihai Razvan Ungureanu, a declarat presedintele organizatiei judetene a democrat liberalilor, Lucian Bode, fost ministru al Economiei in cabinetul Ungureanu, potrivit Agerpres.

"Evenimentul de va desfasura la Zalau, pe data de 16 mai, la Casa de Cultura a Sindicatelor, incepand cu ora 17:00. Evenimentul in sine nu este ceva spectaculos. Fiecare formatiune politica, si PDL, organizeaza astfel de evenimente la inceputul campaniei electorale. Mai exact, vom lansa candidatii PDL la functiile de primari, consilieri locali, consilieri judeteni si, bineinteles, la functia de presedinte al Consiliului Judetean. Ii vom prezenta in fata a 700-800 de delegati. [¬] Evenimentul nu este spectaculos prin natura obiectului activitatii. Spun ca este spectaculos prin confirmarea prezentei la acest eveniment a domnului Mihai Razvan Ungureanu", a declarat Lucian Bode vineri, in cadrul unei conferinte de presa.

Presedintele PDL Salaj a precizat ca actiunea va fi prima dintr-o serie ampla de participari ale fostului premier la lansarea, in tara a candidatilor democrat liberali.

"Este prima intalnire de acest gen din seria celor 15-20 de intalniri pe care Mihai Razvan Ungureanu si le-a proiectat in cele 28 de zile de campanie electorala. Este prima intalnire la care participa - vor urma si altele, din cate stiu eu la Brasov, la Baia Mare, la Bacau, la Timisoara, in toata tara - intalniri la care Mihai Razvan Ungureanu, pe langa sprijin pentru candidatii nostri, doreste sa ia pulsul de aici, de la baza, de la radacina, de la oamenii care gandesc, simt si actioneaza in spiritul Dreptei romanesti si nu numai", a adaugat Lucian Bode.