Centru pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, proaspat infiintat de primarul Gabriela Firea, si finantat de la bugetul local, va acorda stimulente cu ocazia nuntii de argint, de aur si de diamant, va cofinanta bilete la spectacole, excursii, pelerinaje, cadouri si mese pentru sarbatori pentru persoanele institutionalizate sau cu venituri mici, a postat consilierul general Ciprian Ciucu pe pagina de Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

Acesta a publicat o adresa trimisa consilierilor generali prin care directorul Centrului, Mihai Cucos, informeaza despre activitatea centrului.

La sedinta de Consiliu General de marti, executivul a propus modificarea hotararii prin care s-a infiintat institutia, aceasta urmand sa fie finantata din alocatii de la bugetul local.

Primaria din Voluntari este celebra pentru finantarea unor pelerinajului din bani publici. Anul acesta circa 6000 de pelerini cu 150 de autocare au plecat din Voluntari, la Iasi, la moaștele Sfintei Parascheva.

In Bucuresti, mai multe primarii de sector organizeaza evenimente in carepremiaza cuplurile care sarbatoresc nunta de argint, aur, diamant. Fostul primar al sectorului2, Neculai Ontanu, era cunoscut pentru astfel de evenimente.