Primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, va solicita joi, 29 iunie 2017, consilierilor locali scoaterea de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Local Sector 6 a proiectului "Televiziune online in comunitatea noastra" si prelungirea cu inca 30 de zile a perioadei de dezbatere publica, se arata intr-un comunicat emis de Primaria sector 6.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Un astfel de proiect necesita dezbateri ample pentru o mai buna intelegere a beneficiilor pe care le va aduce locuitorilor Sectorului 6. In cadrul dezbaterilor pe care Primaria le va initia cu reprezentantii media, cu organizatiile societatii civile si locuitorii sectorului, proiectul va fi prezentat in detaliu si va putea fi imbunatatit cu propunerile prezentate", potrivit sursei citate.

"Am considerat necesara o perioada mai lunga de dezbatere publica a acestui proiect care are un unic beneficiar: cetateanul Sectorului 6. Tinerii vor avea sansa sa invete gratuit o meserie si sa ofere online emisiuni de interes pentru comunitate. Programele difuzate vor avea exclusiv caracter educativ, social, de divertisment si utilitar. Invit si pe aceasta cale pe toti cei interesati, in special jurnalistii, sa participe la aceste dezbateri si sa isi aduca aportul, ca voluntari, la acest proiect", a declarat Gabriel Mutu.

Primaria Sectorului 6 va comunica pe site-ul www.primarie6.ro si la sediul institutiei intalnirile din cadrul dezbaterii publice, iar propuneri pot fi trimise si pe e-mail-ul: prim6@primarie6.ro.