Primaria Sectorului 3 vrea sa infiinteze inca doua firme. Bugete uriase de salarii pentru vechile firme ale primariei conduse de Negoita

de Catiusa Ivanov     HotNews.ro
Joi, 11 mai 2017, 17:56 Actualitate | Administratie Locala

Robert Negoita
Foto: Facebook
Primaria sectorului 3 vrea sa infiinteze inca doua firme, una pentru intretinerea drumurilor, iar alta pentru prestarea serviciilor de salubrizare, cerand recent acordul Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Primaria sectorului a infiintat in martie inca doua astfel de societati, o firma de paza (OPS3 - Ordine si Protectie S3 SRL) si una pentru constructii locuinte (Algorithm Rezidential SRL). Pentru administratori s-a propus un salariu de 8000 de lei pe luna, iar pentru membrii consiliului de administratie cheltuielile estimate pentru 2017 sunt de 300.000 de lei pentru fiecare societate. Cele doua societati deja infiintate se estimeaza ca vor avea cate 200 de angajati fiecare.

Societatea Algorithm Rezidential SRL are ca actionari Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti prin Consiliul Local sector 3 si Administrare Active sector 3. Administratorul companiei ar putea avea un salariu de 8.000 lei/luna, potrivit unui proiect de hotarare care se va discuta la urmatoarea sedinta de Consiliu local sector 3.

documente
(11 Mai 2017) PDF, 219KB
Capitalul social al companiei este de 10.000.000 lei. Consiliul de Administratie este compus din 7 membri, condusi de un presedinte ales.

In 2017, societatea are un buget propus de 39 milioane lei, potrivit unui proiect de hotarare care se va discuta la urmatoarea sedinta de Consiliu local sector 3. Veniturile estimate sunt de circa 38 milioane lei si ar urma sa vina in principal din lucrarile de punere in siguranta a halei Laminor.

documente
(11 Mai 2017) PDF, 1MB
Cheltuielile salariale sunt estimate la:
- Salarii baza 4,3 milioane lei;
- cheltuieli aferente consiliului de administratie - 300.000 lei;
- cheltuieli cu asigurarea si protectia sociala - 1 milion lei.

Compania va avea circa 200 de angajati;
Compania are deocamdata un administrator provizoriu - Cosocariu Alexandru Dan, pana la desemnarea consiliului de administratie.

Compania OPS3 - Ordine si Protectie S3 SRL are ca actionari Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti prin Consiliul Local sector 3 si Administrare Active sector 3. Administratorul companiei ar putea avea un salariu de 8.000 lei/luna, potrivit unui proiect de hotarare care se va discuta la urmatoarea sedinta de Consiliu local sector 3.

documente
(11 Mai 2017) PDF, 234KB
Capitalul social al companiei este de 500.000 lei. Consiliul de Administratie este compus din 7 membri, condusi de un presedinte ales.

Compania are deocamdata un administrator provizoriu - Bunescu Alexandru - Razvan -pana la desemnarea consiliului de administratie.

documente
(11 Mai 2017) PDF, 1MB
In 2017, societatea are un buget propus de circa 9 milioane lei, potrivit unui proiect de hotarare care se va discuta la urmatoarea sedinta de Consiliu local sector 3.

Cheltuielile salariale sunt estimate la 5,4 milioane lei:
- Salarii baza 4,1 milioane lei;
- cheltuieli aferente consiliului de administratie - 300.000 lei;
- cheltuieli cu asigurarea si protectia sociala - 1 milion lei.

Compania va avea circa 200 de angajati;
Material sustinut de Superbrands

Recomandari de vara de la librarii Humanitas

Librariile Humanitas au aparut ca entitate juridica in anul 1993, insa primele doua librarii au fost deschise sub egida Editurii Humanitas inca din 1991. Cu peste 25 de ani in piata de distributie si vanzare de carte din Romania, compania isi propune sa ramana in continuare lantul de librarii cu cea mai mare pondere de carte din Romania, acordand editurilor nationale si locale, dar si autorilor romani, sansa de a ajunge la public.

2954 vizualizari

 • +12 (12 voturi)    
  Cine sunt actionarii acestor firme? (Joi, 11 mai 2017, 18:31)

  pedepsitorul [utilizator]

  Cine sunt actionarii acestor firme?
  - Sclavii locuitori in sectorul 3!


  Dari loc de dividente o sa primeasca facturi si ciomege de la firma de paza a primariei!

  FMM Negoita !
 • +3 (3 voturi)    
  PSD (Joi, 11 mai 2017, 19:15)

  pardalian [utilizator]

  isi asigura electorat pt alegeriile viitoare. Inca 400 de bugetari care vor freca menta pe banii poporului.
  • +1 (1 vot)    
   un escroc (Vineri, 12 mai 2017, 12:15)

   bancher [utilizator] i-a raspuns lui pardalian

   la alegerile de anul trecut a promis ferm ca va reabilita toate blocurile din sectorul 3...cum au trecut alegerile nu a mai reabilitat nimic. A terminat (greu) blocurile pe care apucase sa puna schele, si atat...Pe noi ne duc de ani de zile cu tot felul de promisiuni: luna viitoare punem schela, dar veniti cu documentul X (adica inca o serie de semnaturi de la toti locatarii ca sunt de acord cu reabilitarea)...venim cu documentul; stati sa se topesca zapada ca venim,,,,apoi stati putin sa deblocam fonduri, vara nu e bine ca e cald, apoi a venit iarna si nu e bine sa ne apucam ca se distruge terasa....si tot asa ne duc cu vorba de ani de zile.


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă