Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti infiintarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti-Ilfov si a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Termoenergetica Bucuresti-Ilfov

de Catiusa Ivanov     HotNews.ro
Marţi, 11 aprilie 2017, 16:54 Actualitate | Administratie Locala

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat marti infiintarea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti-Ilfov  si a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Termoenergetica Bucuresti-Ilfov. Prima asociatie va implementa proiectele cuprinse in Planul de Mobilitate Urbana Durabila, a anuntat primarul Gabriela Firea la inceputul sedintei GGMB.A doua ar urma sa gestioneze serviciul de alimentare cu energie termica in Bucuresti, Popesti-Leordeni si comuna Chiajna.

"Infiintarea ADITPBI este singura varianta prin care putem organiza un serviciu de transport public in Bucuresti si localitatile limitrofe la standardele si cerintele Regulamentului 1370 al Parlamentului European, in caz contrar existand pericolul iminent al declansarii procedurii de infringement. Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara va oferi cadrul necesar pentru organizarea unui transport public de calitate in zona metropolitana a Bucurestiului si va rezolva toate situatiile conflictuale din prezent, in beneficiul calatorilor", a explicat Gabriela Firea.

In ceea ce priveste Asociatia Termoenergetica, aceasta urmeaza sa fie constituita in baza asocierii dintre Municipiul Bucuresti, orasul Popesti-Leordeni si comuna Chiajna. Scopul este infiintarea, organizarea, reglementarea, finantarea, exploatarea, monitorizarea si gestionarea in comun a serviciului de alimentare cu energie termica.

Material sustinut de BCR

VIDEO Antreprenor StartUp Nation: Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cei 200.000 lei disponibili prin programul StartUp Nation si pentru a-ti dezvolta afacerea

Ai primit un acord de acceptare in programul StartUp Nation. Care sunt urmatorii pasi? Cu ce costuri te vei confrunta pentru a te putea folosi de acesti bani? Mai intai trebuie sa pui in practica ideea de business castigatoare, iar apoi sa iti cresti afacerea. Pentru asta ai nevoie, in primul rand, de clienti noi, strategii adaptate la nevoile pietei si de un ochi atintit permanent asupra propriei afaceri si asupra pozitionarii tale in cadrul unei oferte adesea variate.

1025 vizualizari

 • +1 (1 vot)    
  RADET,RATB? (Marţi, 11 aprilie 2017, 17:25)

  asavreau [utilizator]

  Ce se întâmplă cu ele?Dacă nu se desființează trebuia să fie parte la noile societăți.Tare îmi este teamă că iarna 2017-2018 se va tremura de frig.Transportul,mai rău ca acum nu poate fi!
 • +2 (2 voturi)    
  Ura (Marţi, 11 aprilie 2017, 19:53)

  rutger [utilizator]

  si la gara, bucuresteni ! Traiasca fratia de ciordeala fireasco-pandelista a bucurestilor cu ilfovul !!


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi