Targul de Craciun Bucuresti va avea loc intre 1-30 decembrie, intre orele 10:00- 22:00, in Piata Constitutiei, se arata pe pagina de Facebook a evenimentului. Bucharest Christmas Market va putea fi vizitat zilnic, in intervalul orar 10:00 - 22:00 si include: zona gastronomica, targ de mestesuguri, casa lui Mos Craciun, patinoar, carusel, trenulet, concerte si spectacole traditionale romanesti.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Evenimentul, devenit o traditie a Capitalei, deschide oficial sezonul sarbatorilor de iarna printr-o serie de atractii care celebreaza Craciunul autentic romanesc, asteptandu-i pe cei mari si pe cei mici cu delicii culinare din bucataria autohtona, spectacole artistice, obiecte realizate manual, decoratiuni de Craciun, luminite si personaje de poveste", spun organizatorii.

In cadrul targului va fi organizata campania umanitara "Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun!". Vizitatorii pot dona jucarii si carti, care vor ajunge la copiii nevoiasi, in speranta ca sarbatorile acestora vor deveni de poveste.

Este cea de cincea editie a Targului de Craciun, Editiile anterioare s-au desfasurat in Piata Universitatii.