Apa calda si caldura se intrerup in cartierul Drumul Taberei incepand de luni, 21 noiembrie, ora 00.00, pentru o perioada de maxim 24 de ore, din cauza lucrarilor la metrou, potrivit unui comunicat de presa emis vineri de RADET. Reprezentantii regiei spun ca vor fi afectati locatarii unui numar de 111 blocuri situate in perimetrul strazilor Sibiu, 1 Mai si Drumul Taberei (intre intersectia cu strada Brasov si intersectia cu strada Sibiu).

Calorifer cu repartitorFoto: Agerpres

"Reprezentantii constructorului estimeaza ca lucrarile vor avea un termen de executie de maxim 24 de ore, astfel ca serviciul de alimentare cu apa calda si caldura va putea fi reluat, cel mai tarziu marti, 22 noiembrie, ora 08.30. Intreruperea a fost ceruta, pentru executarea unor lucrari in cadrul proiectului "Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon" in Proiectul Operational Sectorial Transport (cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala), beneficiar al proiectului SC Metrorex SA, de catre executantul lucrarii - Asocierea SPA FCC Construction SA, Delta ACM 93 SRL, AB Construct SRL, prin societatea comerciala VERTA - TEL SRL", se arata in comunicatul emis de RADET.

Clientii RADET pot solicita informatii privind reluarea serviciului de alimentare cu apa calda si caldura prin Dispeceratul de Urgenta la numarul de telefon - 031.9442.

De asemenea, bucurestenii pot consulta informatiile de pe site-ul public, www.radet.ro, unde, la sectiunea "Opriri ", sunt anuntate in timp real opririle in furnizarea apei calde si ale agentului termic pentru incalzire.