Administratia Strazilor va institui sens unic de circulatie pe strazile Cararuia si Pajistei din sectorul 4 al Capitalei, incepand de marti, 4 octombrie. Soferii pot folosi strada Cararuia pentru a ajunge din Sos. Oltenitei in Calea Vacaresti, evitand Piata Sudului, zona foarte aglomerata din cauza lucrarilor la pasajul subteran.

Strada CararuiaFoto: Google Maps

"Administratia Strazilor va institui sens unic de circulatie pe strada Cararuia, intre strada Pajistei si strada Martisor, dinspre strada Pajistei catre strada Martisor, si sens unic de circulatie pe strada Pajistei, intre strada Martisor si strada Cararuia, dinspre strada Martisor catre strada Cararuia, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulatie din data de 15 septembrie", se arata intr-un comunicat emis de Administratia Strazilor.

Pe 30 august, primarul sectorului 4, Daniel Baluta, anunta ca va fi deschisa o ruta alternativa pentru descongestionarea traficului din zona Piata Sudului, pe strada Cararuia.

Reamintim ca traficul in Piata Sudului este restrictionat din cauza lucrarilor la pasajul subteran. Termenul oficial de finalizare a lucrarii este 18 decembrie 2018. Pasajul trebuia terminat la finalul anului trecut.