Primaria sectorului 1 a inceput deratizarea in parcurile Bazilescu si Kiseleff

de I.C.     HotNews.ro
Luni, 5 septembrie 2016, 15:01 Actualitate | Administratie Locala

Primaria sectorului 1 a inceput, luni, actiunile de deratizare, in prima etapa fiind prevazute parcurile Bazilescu si Kiseleff, transmite Agerpres.

"Conform planurilor de actiune, combaterea sobolanilor se va face in parcuri, scoli si piete, in locurile de joaca pentru copii, spatiile verzi din jurul blocurilor, zonele din apropierea ghenelor de gunoi si platformele de depozitare a gunoiului de pe domeniul public. Campania de deratizare a domeniului public al sectorului 1 va dura pana la data inceperii sezonului rece (15 noiembrie 2016)", a informat primaria de sector, prin intermediul unui comunicat.

Prestatorul serviciului de deratizare din sectorul 1 va efectua, in prealabil, o inspectie in teren pentru a identifica zonele frecventate de rozatoare de pe domeniul public.

Substanta folosita pentru deratizare face parte din clasa raticidelor si nu pune in pericol sanatatea oamenilor sau a animalelor de companie, in conformitate cu normele Uniunii Europene. Eventualele cadavre de rozatoare vor fi colectate de pe domeniul public de catre compania de salubrizare, in conformitate cu uzantele legale, a precizat sursa citata.

Printr-o hotarare a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, serviciul public de deratizare (combaterea sobolanilor) a fost delegat Primariei sectorului 1 pentru intregul domeniu public administrat.

Serviciile de deratizare au fost pana acum efectuate printr-un contract incheiat de Primaria Bucuresti, pentru intregul municipiu. Avand in vedere ca a expirat contractul anterior, au fost initiate demersurile in vederea stabilirii unui nou operator, insa licitatia nu este finalizata.

In hotararea CGMB din 1 august se arata ca Primaria Capitalei "imputerniceste Consiliile Locale ale Sectoarelor 1 - 6 sa efectueze serviciul de salubrizare - activitatea deratizare - combatere a sobolanilor in parcuri, spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, locuri de agrement, precum si alte locuri publice pe care le administreaza".

Material sustinut de BCR

VIDEO Antreprenor StartUp Nation: Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de cei 200.000 lei disponibili prin programul StartUp Nation si pentru a-ti dezvolta afacerea

Ai primit un acord de acceptare in programul StartUp Nation. Care sunt urmatorii pasi? Cu ce costuri te vei confrunta pentru a te putea folosi de acesti bani? Mai intai trebuie sa pui in practica ideea de business castigatoare, iar apoi sa iti cresti afacerea. Pentru asta ai nevoie, in primul rand, de clienti noi, strategii adaptate la nevoile pietei si de un ochi atintit permanent asupra propriei afaceri si asupra pozitionarii tale in cadrul unei oferte adesea variate.

571 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi