Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, il critica pe liderul USB, Nicusor Dan, ca nu a participat la ultimele sedinte de Consiliu General si cu toate acestea ar fi catalogat atmosfera din CGMB drept "mistocareala". In plus, Badulescu ii critica pe consilierii USB "ca au votat impotriva tuturor proiectelor dezbatute in cadrul CGMB, doar pentru faptul ca vin din partea Primarului General, fara sa tina cont de utilitatea lor". Nicusor Dan a lipsit de la ultimele sedinte de Consiliu General fiind plecat in tara in campania de promovare a Uniunii Salvati Romania.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Nu imi dau seama cum a stabilit domnul Nicusor Dan care este atmosfera din Consiliul General, pentru ca dansul este mai mult absent decat prezent la sedinte. Poate ca daca ar fi venit mai des, ar fi vazut ca aici chiar se lucreaza. Nu stiu ce glume a auzit domnul Nicusor Dan, dar generalizarea domniei sale este jignitoare la adresa multor consilieri care chiar trateaza cu seriozitate activitatea acestei institutii", a declarat Badulescu.

Badulescu a mai subliniat faptul ca pana in prezent consilierii USB au votat impotriva tuturor proiectelor dezbatute in cadrul CGMB, doar pentru faptul ca vin din partea Primarului General, fara sa tina cont de utilitatea lor pentru rezolvarea problemelor bucurestenilor. "Singurii care refuza in mod constant sa participe la aceasta colaborare sunt consilierii USB, in pofida faptului ca doamna primar le-a solicitat de fiecare data punctul de vedere inainte de a supune la vot un proiect de hotarare. Dansii voteaza impotriva la toate proiectele, indiferent de continutul acestora", a acuzat viceprimarul Capitalei.

"Consider ca aceasta atitudine de "Gica contra" manifestata de liderii USB nu rezolva in niciun fel problemele bucurestenilor. Il invitam pe domnul Nicusor Dan in primul rand sa fie prezent la sedintele Consiliului General, iar apoi sa vina si cu variante de imbunatatire a unor proiecte, nu doar sa le respinga pentru simplu fapt ca sunt propuse de doamna Primar General", a mai spus Badulescu.