Consilierii USB de la sectorul 3 l-au somat pe primarul sectorului 3, Robert Negoita, cu executor judecatoresc pentru ca nu le-a dat documentele in baza carora se fac lucrarile de amenajare a spatiilor verzi din sector si contractele incheiate intre primarie si constructorul care face lucrarile.

Primarul sectorului 3, prezent la sedinta de Consiliu local, a declarat ca le raspunde consilierilor la toate intrebarile legate de reabilitarea termica a blocurilor, insa nu a dat nicio explicatie de ce nu furnizeaza informatiile solicitate in legatura cu spatiile verzi.

"Am cerut dlui primar sa raspunda la cererile pe care le-am depus in nenumarate randuri, de acum o luna si ceva, cereri referitoare la lucrarile de betonare care se intampla in tot sectorul.

Dupa cum ati vazut domnul primar a evitat subiectul si practic nu a vrut sa raspunda la partea aceasta si suntem nevoiti sa actionam pe cale juridica.

Astazi a venit executorul judecatoresc care a inmanat aparatului primarului notificarea cu primire la documentele pe care trebuie sa le primim in trei zile maxim. Daca nu le primim in trei zile, vom actiona in instanta", a declarat Liviu Malureanu, consilier USB sector 3.