Primarul ales al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, luni, ca va solicita toaletarea de urgenta a copacilor din parcurile bucurestene, dupa ce, duminica seara, in parcul Cismigiu, o creanga s-a desprins dintr-un copac si a lovit sase persoane.

Gabriela FireaFoto: AGERPRES

"Ultima toaletare a parcului Cismigiu a fost in noiembrie 2015. Prin intermediul unui comunicat, Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), precizeaza faptul ca nu au avut fonduri necesare pentru reluarea toaletarii in acelasi perimetru, in primavara anului 2016. Asta in conditiile in care bugetul alocat pe 2016 a fost de 60.700.000 de lei. Ca primar general al Capitalei voi solicita ALPAB toaletarea de a urgenta a copacilor din parcurile bucurestene, aflate in administrarea Municipalitatii", a transmis printr-un comunicat de presa Gabriela Firea, potrivit Mediafax.

Noul primar ales al Capitalei a mai spus ca va lua legatura cu toti primarii de sector pentru a demara o actiune de curatare a spatiilor verzi la nivelul intregului oras.

Duminica seara, in parcul Cismigiu din Bucuresti, o creanga desprinsa dintr-un copac a lovit sase oameni, dintre care patru erau copii, doua persoane fiind transportate la spital.