Proiect de peste 19 milioane de lei referitor la montarea de camere video pentru cresterea sigurantei in sectorul 3

de I.C.     HotNews.ro
Joi, 31 martie 2016, 22:03 Actualitate | Administratie Locala

Consilierii locali au adoptat, in sedinta de joi, un proiect de peste 19 milioane de lei referitor la montarea de camere video pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in sectorul 3, informeaza Agerpres.

"Se aproba indicatorii tehnico-economici aferenti obiectivului de investitii 'Extinderea proiectului Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in sectorul 3'", se arata in proiectul de hotarare. Potrivit proiectului, valoarea totala a investitiei este de 19.299.000 de lei, la care se adauga TVA (pentru proiectare si servicii tehnice sunt prevazuti 536.000 de lei, pentru furnizare echipamente/utilaje - 15.100.000 de lei, pentru constructii/montaj si materiale - 3.172.000 de lei, iar pentru cheltuieli diverse si neprevazute - 491.000 de lei).

Durata de realizare a proiectului este de 6 luni de la ordinul de incepere a lucrarilor, iar suprafata monitorizata pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii este de aproximativ 80% din "suprafata dens locuita (blocuri)" a sectorului 3.

Numarul locatiilor supravegheate este de 472. In privinta echipamentelor, in proiectul citat sunt mentionate: 768 de camere video, echipamente de comunicatie/securitate, echipamente dispecerat si software profesional de monitorizare, inregistrare si analiza video pentru imagini.

Proiectul "Cresterea sigurantei si prevenirii criminalitatii in sectorul 3" a fost finantat din Programul Operational Regional 2007-2013.

"Primaria sectorului 3 va mari capacitatea de crestere a sigurantei cetateanului, prin supravegherea permanenta a unor zone sensibile, cu grad ridicat de infractionalitate, pentru a putea determina conditiile ce favorizeaza fenomenul infractional, precum si pentru identificarea in stare incipienta a infractiunilor, in vederea luarii de masuri pentru reducerea acestora si prevenirea criminalitatii si a faptelor ilicite", releva sursa citata.
[P] Apeluri pentru expresii de interes pentru finantarea IMM-urilor prin Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate

Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate va finanta intreprinderi mici si mijlocii cu pana la 59,3 milioane euro, suma alocata din Programul Operational pentru Competitivitate 2014-2020, cofinantat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala. Programul a fost lansat in septembrie 2016 de catre Fondul European de Investitii si Guvernul Romaniei pentru a accelera accesul la finantare IMM-urilor inovatoare romanesti, prin intermediul unor intermediari financiari (institutii financiare cum ar fi banci sau manageri de fond).

635 vizualizari

  • -1 (3 voturi)    
    Lol (Joi, 31 martie 2016, 23:39)

    HP [utilizator]

    Deci au platit 19.000 RON (4.000€) PE O CAMERA DE SUPRAVEGHERE ?!

    Cine a fost furnizorul ? Cand a avut loc licitatia ? DNA ?


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică