Traficul rutier in zona Eroilor se va relua partial incepand de luni, 21 martie, ora 16:00, in zona inchisa din cauza surparilor de la santierul magistralei 5 de metrou. Traficul se va desfasura in dublu sens pe bulevardul Eroilor, pana la intersectia cu bulevardul Eroilor Sanitari si in continuare pe bulevardul Eroilor Sanitari. Provizoriu a fost instalat un semafor cu comanda manuala la trecerea de pietoni de pe bulevardul Eroilor Sanitari, din vecinatatea intrarii la Universitatea de Medicina si Farmacie.

Raman inchise:

- tronsonul din bulevardul Eroilor, cuprins intre bulevardul Eroilor Sanitari si strada Carol Davila

- tronsonul din bulevardul Eroilor Sanitari, cuprins intre bulevardul Eroilor si Piata Operei

Tot incepand de luni, ora 16.00, mijloacele de transport in comun care tranziteaza zona vor circula dupa cum urmeaza:

Liniile 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268, 368 vor functiona pe un traseu modificat, pe sensul spre Academia Militara de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseele de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statiile "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor, respectiv "Carol Davila", situata pe breteaua Bd. Eroilor. Sensul spre centru nu se modifica.

Linia 236 va reveni pe traseul anterior de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor (Podul Eroilor), pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Bd. Gheorghe Marinescu, Sos. Cotroceni, apoi traseul actual. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statia "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor.

Linia 336 va reveni, pe sens terminal "Complex Comercial Apusului", de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor (Podul Eroilor) pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Bd. Gheorghe Marinescu, Sos. Cotroceni, apoi traseul actual. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statia "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 668 va functiona pe traseul de baza intre "Valea Oltului" si intersectia Str. Elefterie/ Splaiul Independentei (statia "Piata Operei" amplasata pe Str. Elefterie), de unde va intoarce spre cartier pe Splaiul Independentei, Pod Eroilor, Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseele de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statiile "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor, respectiv "Carol Davila", situata pe breteaua Bd. Eroilor.

Linia N110 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre "Cartier 16 Februarie", de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseul de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe sensul "Cartier 16 Februarie" in statia "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor. Celalalt sens nu se modifica.

Linia de noapte N116 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre "Grup Scolar Auto" de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseul de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe sensul "Cartier 16 Februarie" in statiile "Spitalul Universitar" amplasata pe Bd. Eroilor, respectiv "Carol Davila", situata pe breteaua Bd. Eroilor. Celalalt sens nu se modifica.