Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, le-a solicitat primarilor de sector sa nu inceapa investitiile pentru modernizarea sau extinderea unor artere secundare fara sa se coordoneze cu toti detinatorii de retele.

"Majoritatea primariilor de sector si-au aprobat bugetele locale. O componenta importanta a acestor bugete o reprezinta refacerea si modernizarea unor strazi secundare. Le-am cerut primarilor de sector sa nu inceapa lucrarile de refacere a strazilor secundare fara sa se consulte si cu reprezentantii retelelor de utilitati. Trebuie sa oprim risipa banului public, iar coordonarea cu reprezentantii companiilor de utilitati este un prim pas", a anuntat primarul interimar al Capitalei dupa ce s-a intalnit marti, 9 februarie, la sediul municipalitatii, cu primarii celor sase sectoare ale Capitalei.

Pentru o coordonare eficienta a investitiilor in infrastructura orasului, primarul interimar Razvan Sava a convocat, saptamana viitoare, o intalnire cu primarii de sector, reprezentantii companiilor si regiilor de utilitati, la sediul Primariei Capitalei.

"Le voi cere si reprezentantilor companiilor de utilitati sa intocmeasca planul de investitii pentru extinderi sau modernizari de retele, pana la sfarsitul lunii februarie. Daca nu prezinta planul de investitii in termenul solicitat, Primaria Capitalei nu va emite autorizatiile de construire pentru lucrarile ce nu au fost prevazute in acest plan" a mai declarat Razvan Sava.