Mai multe persoane aflate in imposibilitatea de a se deplasa au primit, miercuri, din partea politistilor locali din Targu-Jiu apa sfintita, acestia deplasandu-se la domiciliul batranilor cu probleme de sanatate, a declarat miercuri, purtatorul de cuvant al institutiei, Alexandra Petrita, citat de Agerpres.

BoboteazaFoto: Agerpres

Potrivit sursei citate, in total au fost primite sapte solicitari in acest sens, toate fiind onorate de catre reprezentantii Politiei Locale Targu-Jiu.

"In total, politistii locali au dus apa la mai multi targujieni care nu au putut sa mearga la biserica. Sunt oameni in varsta, multi dintre ei nu au rude sau rudele nu locuiesc in Targu-Jiu. Am primit solicitari si telefonic, le-am onorat pe toate. Am dus la Targu-Jiu, in mai multe locuri, si in cartierele Barsesti si Ursati. Actiunea este organizata in fiecare an pe data de 6 ianuarie, atunci cand crestinii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului. Targujienii au primit cu bucurie apa sfintita si au ramas impresionati de gestul politistilor locali. Au fost primite sapte solicitari de acest gen si se pot primi in continuare pana la ora 16.00", a spus Alexandra Petrita.