Traficul va fi restrictionat in Capitala, in anumite intervale, luni si marti, pentru desfasurarea unor evenimente de comemorare a eroilor martiri, cazuti pentru victoria Revolutiei din decembrie 1989, informeaza Mediafax citand Brigada Rutiera.

Luni, incepand cu ora 10:00, la Cimitirul Eroilor Revolutiei, vor avea loc o depunere de coroane si o ceremonie religioasa, cu restrictionarea circulatiei intre orele 08:45 si 10:30, pe Calea Serban Voda, de la Soseaua Oltenitei si pana strada de legatura dintre Calea Serban Voda si Soseaua Viilor.

Incepand cu ora 12:30, in Piata Universitatii, vor avea loc o depunere de coroane si o ceremonie religioasa, cu restrictionarea circulatiei, in intervalul 11:30 - 14:30, pe Bd. Nicolae Balcescu, intre Piata Universitatii si str. Batistei (sensul de mers catre Piata Romana) si banda IV a sensului spre Piata Universitatii, intre str. Batistei si Piata Universitatii, precum si banda I de circulatie, intre str. Batistei si str. Dem. I. Dobrescu, sensul catre Piata Romana.

De la ora 13:30, la troita de la Piata Romana, vor avea loc o slujba religioasa si o ceremonie de depuneri de coroane si jerbe de flori. Traficul rutier in Piata Romana va fi restrictionat, intre orele 13:15 si 13:45, cu intermitente, pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului si depunerii de coroane.

Intre orele 16:00 si 16:15, in Piata Universitatii (crucea de piatra din scuarul Bulevardului Nicolae Balcescu), se va desfasura o ceremonie de depuneri de coroane si jerbe de flori, urmata de activitati de omagiere si proiectare a unor imagini de la evenimentele din Decembrie 1989, in zona Fantanii de la Arhitectura. Traficul rutier va fi restrictionat numai pe momentul traversarii spre si de la punctele mentionate mai sus.

Marti, incepand cu ora 9:00, in Piata Revolutiei, va avea loc o depunere de coroane si o ceremonie religioasa, cu restrictionarea traficului rutier intre orele 7:30 si 10:00, pe Calea Victoriei, intre str. Dem I. Dobrescu si Biserica Kretzulescu (banda de langa pista pentru biciclisti).

Incepand cu ora 10:00, la Radiodifuziunea Romana, va avea loc o depunere de coroane si o ceremonie religioasa, cu restrictionarea traficului rutier, in intervalul 9:30 - 11:00, pe str. G-ral Berthelot.

De la ora 11:00, in fata Televiziunii Romane (la Troita), va avea loc o depunere de coroane si o ceremonie religioasa, cu restrictionarea traficului rutier, intre orele 10:30 si 12:00, pe Calea Dorobantilor, banda I, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Dorobantilor.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa circule cu atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri prezenti in zonele mentionate.