Primaria Capitalei a autorizat protestul transportatorilor rutieri - Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri

de C. Ivanov     HotNews.ro
Joi, 10 decembrie 2015, 16:38 Actualitate | Administratie Locala

Primaria Capitalei a autorizat protestul transportatorilor rutieri - Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri - impotriva triplarii pretului RCA, potrivit unui comunicat emis de municipalitate. Primaria Capitalei a respins insa solicitarea formulata de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati. 


"Astfel, Comisia de analiza a cererilor de organizare si desfasurare a adunarilor publice a aprobat solicitarea UNTR de organizare si desfasurare a unei adunari publice in data de 15 decembrie 2015, intre orele 10.00-12.00, in Piata Constitutiei, latura dinspre Ministerul Finantelor Publice. Evenimentul va avea loc in spatiul delimitat de fortele de ordine, astfel incat restul spatiului din piata sa ramana disponibil si folosit conform destinatiei curente a acestuia. La protest vor participa aproximativ 500 de persoane si un numar limitat de autocare si camioane (un autocar si un autocamion)", informeaza municipalitatea.

Primaria Capitalei a respins insa solicitarea formulata de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati. 

"Comisia de analiza a cererilor de organizare si desfasurare a adunarilor publice a argumentat respingerea solicitarii COTAR prin faptul ca deplasarea in mars a unui numar de 7000 de autovehicule pe marile bulevarde ar perturba grav circulatia rutiera in Municipiul Bucuresti. In sedinta din data de 7.12.2015, Comisia de analiza a cererilor de organizare si desfasurare a adunarilor publice a analizat cererea formulata de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania, prin care se solicita aprobarea unei actiuni publice de protest in fata Guvernului in data de 10 decembrie 2015, intre orele 10.00-14.00, urmata de un mars prin fata Primariei Municipiului Bucuresti si a Autoritatii de Supraveghere Financiara. La aceste manifestari a fost anuntata participarea unui numar de aproximativ 7000 de autobuze, autocare si taxiuri, apartinand patronatelor transportului de persoane. In acest sens, Comisia a propus organizatorului sa reanalizeze desfasurarea protestului, astfel incat sa nu fie incalcate prevederile art. 2 din Legea 60/1991 republicata, propunandu-i-se desfasurarea acestuia static in Piata Victoriei sau  deplasarea in mars pietonal. Organizatorul nu a acceptat propunerea comisiei, aratand ca se doreste ca actiunea de protest, respectiv marsul, sa aiba loc cu cele 7000 de autovehicule. Comisia, analizand cererea COTAR, a constatat faptul ca deplasarea in mars a unui numar de 7000 de autovehicule pe marile bulevarde ar perturba grav circulatia rutiera in Municipiul Bucuresti, ceea ce contravine prevederilor art.2 din Legea nr. 60/1991 republicata", au explicat reprezentantii municipalitatii.
[P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane competente si implicate, care aduc plus valoare in relatia cu clientii. Societe Generale European Business Services, centrul care ofera servicii profesionale cu valoare adaugata in domenii precum finante, achizitii, resurse umane, KYC (Know Your Customers) si servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajati in doar 6 ani de la infiintare.

1355 vizualizari

 • +1 (1 vot)    
  Plimbare (Joi, 10 decembrie 2015, 18:29)

  R.Stoian [utilizator]

  Las' ca ies si ei la o "plimbare" ca cea de la Cotroceni...


Abonare la comentarii cu RSS
SONDAJ Este invatamantul profesional o solutie pentru lipsa fortei de munca calificate pe piata din Romania?

SONDAJ Este invatamantul profesional o solutie pentru lipsa fortei de munca calificate pe piata din Romania?

Invatamantul profesional a fost vazut in Romania ca o optiune care nu iti ofera foarte multe perspective de viitor. Astfel, foarte multi parinti si elevi prefera calea liceului si apoi a unei facultati care, de cele mai multe ori, produce someri pe banda rulanta.
(Sondaj sustinut de Asociatia Nationala a Industriei Textilelor din Romania)
1. Sunteti pro sau contra invatamantului profesional din Romania?
(Un singur răspuns posibil)
 • Pro - mi se pare o alternativa buna
 • Contra - nu iti ofera prea multe posibilitati profesionale pe piata muncii
 • Nu ma intereseaza, oricum voi trai pe banii parintilor
2. Considerati ca scoala profesionala ar putea fi o solutie pe termen mediu si lung pentru reducerea somajului?
(Un singur răspuns posibil)
 • Da
 • Nu
 • Nu stiu, nu ma intereseaza
3. Considerati viabila alegerea unei scoli profesionale in detrimentul unui liceu, mai ales in zonele unde economia nu este foarte diversificata?
(Un singur răspuns posibil)
 • Da
 • Nu
 • Nu stiu, nu ma intereseaza
4. Credeti ca este mai utila o scoala profesionala axata pe domenii unde exista o lipsa acuta de personal calificat sau o universitate care produce pe banda rulanta absolventi intr-un domeniu fara cautare pe piata muncii?
(Un singur răspuns posibil)
 • O scoala profesionala - sanse mai mari de angajare
 • Universitatea ramane universitate - diploma e importanta
 • Nu stiu, nu ma intereseaza


Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri