Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul, cere Agentiei Nationale de Integritate sa verifice averile primarilor din Bucuresti. In plus, acesta cere celor 7 primarii din Capitala sa publice pana la urmatoarele sedinte de Consiliu local/general lista de contracte incheiate in ultimii 3 ani si intr-un termen rezonabil sa faca un audit al cheltuielilor si managementului.

"Actiunile DNA confirma ceea ce scria o anumita parte din presa si ce sustinea societatea civila, si anume ca Primaria Municipiului Bucuresti este o institutie profund corupta. In prezent, avem 3 din 7 primari arestati. La fiecare am vazut deja celebrul 10% spaga la contractele publice. Pornind de la aceste informatii, putem presuspune ca exista o stare de coruptie generalizata la toate cele 7 primarii", a declarat Nicusor Dan.

Acesta spune ca in urmatoarea perioada va amplasa in Bucuresti 12 corturi unde va strange semnaturi de la cetateni pentru a pune presiune pe primarii sa publice aceste informatii si sa faca cele doua audite.