O avarie RADET a lasat mai multe blocuri din zona bulevardului Basarabia din Capitala si spitalul Victor Gomoiu fara apa calda. Avaria a intervenit dupa ce o teava aflata in fata parcului Riviera s-a spart si a inundat punctul termic care alimenteaza zona. La remedierea avariei lucreaza 18 angajati RADET, iar reprezentantii regiei spun ca va dura 1-2 zile pana vor remedia problema.

RADETFoto: Hotnews

Avarie RADET bd. Basarabia - 2

Avarie RADET bd. Basarabia - 2

Foto: Hotnews

"Am depistat avaria in jurul orei 12.30, dupa ce s-a oprit CET Sud si a fost pornit CET Progresul. Din cauza presiunii teava a crapat, aceasta fiind veche. Punctul termic a fost inundat. Am oprit apa, iar 18 angajati RADET au intervenit cu pompe pentru a scoate apa. Din cauza avariei spitalul Gomoiu si cateva blocuri care erau deservite de acest punct termic au ramas fara apa calda. In prezent, trebuie sa asteptam sa se raceasca inslatia si abia apoi putem interveni sa facem reparatiile. Va dura 1-2 zile pana vom remedia problema", au declarat reprezentanti ai RADET pentru HotNews.ro.

Martori oculari spun ca apa calda a ajuns in lacul din Parcul Riviera, iar in zona se afla mai multi pesti morti. Reprezentantii RADET spun ca este posibil ca apa calda sa fi ajuns prin canalizare, in lac.