Circa 30 de persoane au protestat miercuri, in fata Primariei sectorului 3, cerand demisia primarului Robert Negoita. Cetatenii reclama faptul ca edilul "betoneaza" spatiile verzi, pune borduri roz si pergole mov si este netransparent. "Jos Negoita! Jos Betonita!", "DNA sa vina sa te ia!", "Betonita nu uita, primaria nu-i a ta!", si "De beton te-am intrebat, din sector ne-ai alungat!", sunt doar cateva dintre lozincile scandate de protestatari.

Protest Primaria sector 3Foto: Hotnews

"Am venit sa protestam fata de faptul ca timp de 3 ani primarul Robert Negoita nu si-a respectat promisiunile facute in campania electorala. Concret, ne nemultumeste betonarea spatiilor verzi. De aici vine si apelativul "Betonita" pentru domnul primar Robert Negoita. Nu s-au construit cele 4.000 de locuinte sociale promise. Transparenta cu cetatenii lasa de dorit. De asemenea, tinand cont ca a fost un protest anuntat, domnul primar ar fi putut sa vina sa discute cu noi, ne-am deplasat noi aici, ceea ce inseamna ca dansul doreste sa discute numai in conditiile dansului. Adica, daca cetatenii vin aici sa discute, nu se poate. Apoi ne deranjeaza cheltuirea banului public intr-un mod total iresponsabil. Discutam de atingerea unui maxim la cheltuieli, adica o fantana arteziana costa 1,7 milioane de euro, bordurile roz de pe bd. Unirii - 8 milioane de euro, pergole care costa 35.000 lei una", a declarat Anda Dobrescu, unul dintre protestatari.

"In primul rand am venit la protest din cauza indignarii, fiindca de cate ori ma duc la intalnirile pe care domnul primar le stabileste cu cetatenii, ma face PDL-ista. Asta mi se pare de o obraznicie fara seaman. Dupa care, acum vreo trei zile era sa ma bat cu niste oameni de-ai lui care imi betoneaza un spatiu verde chiar langa bloc, unde era un parculet pentru copii. Schimba dalele vechi cu unele noi, ridica garduri, iar in felul acesta a distrus cam toate spatiile verzi dintre blocurile din sector. Sunt nascuta, crescuta aici. Stiu tot, vad tot. Apoi, am venit la protest pentru obraznicia cu care ne-a spus sa ne mutam din sector daca nu ne place. Asta nu o sa o uit niciodata fiindca daca eu m-am nascut aici si imi spui asta, depasesti limita bunului-simt", a spus si Georgia Radu, o alta participanta la protest.

Oamenii spera ca in felul acesta vor atrage atentia DNA. "El nu va pleca, fiindca ii cunoastem obrazul. Este de aceeasi grosime ca a lui Ponta. Speram sa atragem atentia DNA-ului fiindca suntem disperati. Este adevarat ca suntem putini, oamenii nu vin, fiindca le este lehamite si nu cred ca se mai poate ceva", a mai spus Georgia Radu.