Circulatia tramvaielor pe Bulevardul Dinicu Golescu, sector 1, va fi intrerupta partial timp de 24 de ore, incepand de luni, 11.05.2015, pana marti, 12.05.2015, in intervalul orar 24:00 - 24:00, in vederea continuarii lucrarilor legate de inlocuirea urgenta a unui tronson de colector de canalizare prabusit (B50/75 CM), se arata intr-un comunicat remis redactiei de Apa Nova.

Lucrarile se vor efectua in carosabil, pe Bulevardul Dinicu Golescu nr. 27 - 29, sensul de mers Gara de Nord "Str. Mircea Vulcanescu. Traficul rutier pe acest sens se va desfasura pe banda 2 a sensului normal dinspre Str. Mircea Vulcanescu catre Gara de Nord, in timp ce pe sensul dinspre Str. Mircea Vulcanescu catre Gara de Nord, acesta se va desfasura exclusiv pe banda 1.

In perioada lucrarilor, pe Bulevardul Dinicu Golescu, ca alternativa la transportul in comun cu tramvaiul, va fi disponibila o linie naveta de autobuze.

"Consumatorii Apa Nova din zona nu vor fi in niciun fel afectati, serviciul de alimentare cu apa si de canalizare pentru acestia furnizandu-se in mod normal. Reprezentantii Apa Nova Bucuresti sunt permanent la dispozitia consumatorilor pentru informatii suplimentare, prin apelarea numarului unic de urgenta 021.207.77.77.

Apa Nova Bucuresti regreta disconfortul creat soferilor si multumeste din nou pentru sprijin Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti si Regiei Autonome de Transport Bucuresti."