Primaria Capitalei a anunat in urma cu cateva saptamani ca a dus la bun sfarsit Planul pentru gestionarea cainilor fara stapan asumat in octombrie 2013 si care presupunea capturarea a 80% dintre cainii fara stapan, precum si reducerea cu 90% a numarului de incidente pana in martie 2015. A rezolvat Primaria Capitalei problema cainilor comunitari? Cati caini mai sunt in prezent pe strazile orasului? Cati caini a eutanasiat municipalitatea din octombrie 2013 pana in prezent?

Razvan BancescuFoto: AGERPRES

Cati caini au fost adoptati in acest interval? Ce argumente are Primaria referitor la afirmatia ca 90% dintre cainii care sunt dati spre adoptie in strainatate sunt folositi in alte scopuri - zoofilie, experimente medicale etc? Cum va gestiona mai departe municipalitatea problema maidanezilor? Razvan Bancescu, seful de proiect al Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor din cadrul Primariei Capitalei a raspuns online intrebarilor cititorilor.

Nota Redactiei:

Pentru a pune intrebari folositi formularul de comentarii de la finalul articolului;

Nu adresati mai mult de doua intrebari;

Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care contin mai mult de doua intrebari, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.