Ziarul de Valcea relateaza ca presedintele interimar al Consiliului Judetean Valcea, Gheorghe Pasat, a transmis o adresa tuturor institutiilor subordonate prin care le impune sa-si publice anunturile doar in trei publicatii, pe care le si nominalizeaza, cu persoane de contact si numere de telefon.

Adresa transmisa de seful CJ Valcea, Gheorghe PasatFoto: Ziarul de Valcea

Ziarul citat afirma ca, in conditiile in care nu a fost organizata o selectie de oferte de la toate publicatiile din judetul Valcea, sau macar o simpla negociere cu intreaga presa valceana, adresa trimisa insitutiilor din subordine de Pasat poate fi considerata un abuz. De asemenea, sustine sursa citata, presedintele liberal interimar mai poate fi acuzat si de trafic de influenta in favoarea celor trei publicatii.

Contactat de Ziarul de Valcea, Gheorghe Pasat a motivat ca s-a apelat la publicatiile cotidiene, cu toate ca, precizeaza sursa citata, in judetul Valcea apar si alte astfel de publicatii. Potrivit Ziarului de Valcea, initial, seful Consiliului Judetean a afirmat ca s-au cerut mai multe oferte, pentru ca ulterior sa dea de inteles ca va reveni asupra adresei.